Cerere mare de bilete

Apropo.ro / 21.02.2006, 10:09
Cerere mare de bilete
Cele 40.000 de bilete la meciul cu Steaua-Heerenveen, programat joi, de la ora 19.00, pe Stadionul Național din Complexul Sportiv "Lia Manoliu", în manșa secunda a 16-imilor Cupei UEFA, sunt aproape epuizate, marți urmând sa se puna în vânzare ultimele tichete la peluze.

Cele 40.000 de bilete la meciul cu Steaua-Heerenveen, programat joi, de la ora 19.00, pe Stadionul Național din Complexul Sportiv „Lia Manoliu”, în manșa secunda a 16-imilor Cupei UEFA, sunt aproape epuizate, marți urmând sa se puna în vânzare ultimele tichete la peluze.

„Marți, se vor pune în vânzare ultimele bilete la peluze, restul biletelor fiind epuizate”, a declarat agenției MEDIAFAX directorul executiv al FC Steaua, Valeriu Argaseala, care nu a precizat cate bilete mai sunt diponibile.

Suporterii steliști au stat, luni, la cozi de sute de persoane pentru a cumpara bilete de intrare la meciul cu Heerenveen.

La ora 12.00, la casa de bilete a Stadionului Național din Complexul Sportiv „Lia Manoliu” se formasera cozi de câteva sute de persoane, biletele fiind puse în vânzare începând cu ora 13.30. Cumparatorii au putut achiziționa maximum zece tichete de persoana. Dupa ce cumparau bilete, mulți suporteri intrau în incinta stadionului pentru a vedea suprafața de joc. Un numar mare de bilete a intrat în posesia speculanților, fiind de așteptat ca marți, miercuri și joi tichetele sa se gaseasca pe piața neagra la prețuri ridicate. În jurul orei 16.00, la Stadionul Național se mai gaseau bilete doar la peluza.

Coada a fost și la casele de bilete de la stadionul Steaua, dupa prânz nemaigasindu-se bilete decât la tribuna întâi și la tribuna zero. De asemenea, s-au epuizat rapid și cele peste 1.500 de bilete puse în vânzare la magazinul Nike din Unirea Shopping Center

Prețurile biletelor la meciul Steaua – Heerenveen, care au fost puse în vânzare începând cu data de 9 februarie, sunt urmatoarele: 5 lei la peluze, 10 lei la tribuna a doua, 20 de lei la tribuna întâi și 200 de lei la tribuna zero.

Abonamentele pentru sezonul 2005/2006 sunt valabile pentru acest meci.

Astfel, meciul se va juca, probabil, cu casa închisa, la cele peste 40.000 de bilete puse în vânzare adaugându-se alte câteva mii de abonamente, astfel ca în tribune s-ar putea afla aproape 50.000 de spectatori. Capacitatea stadionului este de 55.000 de locuri.

Daca pentru partida Stelei interesul este maxim în rândul suporterilor, la casele de bilete ale stadionului Giulești nu era agitație luni, fiind disponibile bilete la toate sectoarele pentru meciul Rapid – Hertha Berlin, programat joi, de la ora 17.15, în manșa a doua a 16-imilor Cupei UEFA. Suporterii rapidiști care doreau bilet îl puteau cumpara imediat, fara a fi nevoiți sa stea la coada.

Biletele se puteau cumpara fie de la case, fie de la Fan Shop, la urmatoarele prețuri: tribuna zero – 100 de lei, tribuna întâi – 30 de lei, tribuna a doua – 15 lei, peluze – 8 lei.

Mediafax