Cererile în casatorie ale unui croat, refuzate de 5000 de femei

Apropo.ro / 19.07.2005, 12:07
Cererile în casatorie ale unui croat, refuzate de 5000 de femei
Un avocat înstarit din Croația spune ca este probabil cel mai urât barbat din lume pentru ca cererile lui în casatorie au fost refuzate de nu mai puțin de cinci mii de femei, transmite site-ul Ananova. "Banii nu pot cumpara dragostea, cel puțin nu daca ai o fața ca a


Un avocat înstarit din Croația spune ca este probabil cel mai urât barbat din lume pentru ca cererile lui în casatorie au fost refuzate de nu mai puțin de cinci mii de femei, transmite site-ul Ananova.

„Banii nu pot cumpara dragostea, cel puțin nu daca ai o fața ca a mea”, spune Emil Kacic, care și-a notat de fiecare data când a fost refuzat.

Când a vazut ca nu-și poate gasi o soție pe caile obișnuite, Kacic a dat câteva anunțuri la matrimoniale, punând accent pe faptul ca cea care îl va accepta nu va mai avea griji financiare pâna la sfârșitul vieții. Nici în acest fel nu a reușit însa sa convinga nici o femeie sa se marite cu el.

„Am ajuns în punctul în care le cer în casatorie pe femeile pe care le întâlnesc pe strada, dar toate ma refuza”, spune el. Avocatul a ajuns sa se împace cu ideea ca probabil este cel mai urât barbat din lume.

„Am pus tot felul de anunțuri, dar nici o singura femeie întâlnita în acest fel nu mi-a acceptat propunerea. Ce altceva pot sa cred decât ca sunt cel mai urât barbat din lume?”, se întreaba Kacic într-un interviu din ziarul Vecernji List.

Cu toate acestea, el nu se da batut: „Nu am avut succes pâna acum, dar eu voi încerca în continuare. Sper ca toata publicitatea din jurul cautarilor mele zadarnice îmi va aduce în sfârșit dragostea”.

Mediafax