Cerinţele lui Robbie Williams pentru concertul de la Bucureşti

De: Nicoleta Nicolae / 16.07.2015, 19:00
Cerinţele lui Robbie Williams pentru concertul de la Bucureşti
Robbie Williams, care va concerta, vineri, în Bucureşti, a solicitat organizatorilor evenimentului să i se asigure un meniu sănătos, care să includă sushi, paste de quinoa şi legume verzi, iar, pentru backstage, artistul a cerut lapte, gumă de mestecat, lămpi decorative şi flori naturale.

Lucrările de amenajare a scenei pe care va urca Robbie Williams, care măsoară 57 de metri lungime şi 30 de metri adâncime, au început pe 11 iulie. Întreaga producţie va fi pregătită de 300 de membri ai staff-ului şi 150 de maşinişti, iar paza va fi asigurată de 600 de agenţi de securitate.

Potrivit organizatorilor, artistul britanic a cerut să i se asigure în ziua concertului un meniu sănătos, constituit din preparate proaspete, aprovizionarea fiind făcută constant pe parcursul întregii zile. Pentru masa de prânz şi cină s-au solicitat peşte cu carne albă şi somon, miel, legume verzi, orez brun, paste de quinoa şi sushi. Artistul a mai cerut ca în backstage să aibă un espressor, ceainic electric, gumă de mestecat, lapte proaspăt şi băuturi energizante necarbonatate.

Sursa: MEDIAFAX