Cernica Park, noul centru comercial din Capitală

De: Carmen Ulian / 05.02.2015, 12:00
Cernica Park, noul centru comercial din Capitală
În zona de est a Capitalei se va construi începănd de anul viitor Cernica Park, un nou centru comercial în care clienții vor putea găsi o varietate de produse.

Lucrările de construcție vor fi demarate începând de anul viitor. Noul centru comercial va cuprinde un hipermarket, magazine de cumpărături, de la produse vestimentare până la materiale de construcție și grădinărit.

Dezvoltatorul imobiliar care se va ocupa de proiectul Cernica Park este același care a realizat Fashion House din Militari, Liebrecht & wooD. Lucrările vor demara anul viitor și au ca termen de finalizare 2017.

„Succesul primului centru de tip outlet din București, a determinat grupul Fashion House să deschidă un al doilea astfel de centru în cadrul parcului comercial Cernica Park, în partea de est a Capitalei, centru ce va fi inaugurat în 2015”, precizează Grupul Fashion House.

Centrul outlet Fashion House din Cernica Park va avea o suprafață închiriabilă de 17.500 mp, va cuprinde 93 de magazine, o zonă de joacă pentru copii și o zonă de restaurante, dar și o parcare pentru peste 1.400 de vehicule.

Cernica Park este amplasat la ieșirea din București, pe Autostrada A2 București – Constanța, la aproximativ 2 km est de Șoseaua de Centură. Dezvoltatorul va inaugura săptămâna viitoare o cale de acces dinspre proiectul Cernica Park către autostrada A2.