Cerseste la intersectie, desi sta intr-o casa de 3,5 milioane de dolari (Video)

Apropo.ro / 14.10.2011, 11:30
Cerseste la intersectie, desi sta intr-o casa de 3,5 milioane de dolari (Video)
Un fost actor de comedie, celebru pe Broadway, obisnuieste sa stranga bani cersind de la oameni, desi locuinta sa valoreaza 3,5 milioane de dolari. Afla ce face cu banii!

Irwin Corey, unul dintre cei mai cunoscuti si indragiti actori de comedie din SUA, cerseste in intersectii, insa nu pentru a strange bani, ci doar pentru a socializa cu cei din jur.

Irwin, 97 de ani, este vaduv, iar singuratatea l-a impins in strada, loc in care isi petrece timpul 7 zile din 7.

Barbatul merge sustinut de un cadru de metal si este imbracat saracacios. El ofera trecatorilor ziare, iar banii adunati zilnic sunt donati unei fundatii care trimite medicamente copiilor din Cuba.

„Nu le spun unde merg acesti bani. Sunt sigur ca nici nu ii intereseaza”, spune fostul actor.

„Irwin nu face asta pentru bani. Este o extensie a carierei sale in comedie”, a explicat agentul care se ocupa de banii fostului actor de peste 50 de ani.

Cat despre fabuloasa casa pe care o detine, actorul de comedie spune ca a cumparat-o in anul 1974, cu o suma modesta.

Am cumparat-o in 1974 cu 175.000 de dolari. Acum, o casa ca asta s-a vandut langa mine cu 5 milioane de dolari”, a spus Irwin.

Corey s-a nascut in Brooklyn si a crescut la un orfelinat. In copilarie obisnuia sa ii distreze pe copii din jurul sau, iar pe cand era la liceu avea sa fie remarcat ca actor.