Cerșetorul care a returnat un sac cu bani a primit 20.000 $

De: Gabriela Voicu / 19.09.2013, 15:00
Cerșetorul care a returnat un sac cu bani a primit 20.000 $
Glen James, cerșetorul american din Boston care a găsit un rucsac plin cu bani și actele proprietarului și a decis să îl predea poliției, a primit la rândul său o mică avere.

Glen James, cerșetorul american din Boston, în vârstă de 50 de ani, care a găsit un rucsac cu 42.000 de dolari și actele proprietarului și a decis să îl predea poliției, a primit la rândul său o mică avere, în valoare de 20.000 de dolari, de la diferite persoane care au fost impresionate de gestul său. 

Vremea apropo îți oferă mai multe informații despre vremea din orașul tău.

Banii pentru omul străzii au fost donați într-o singură zi, a declarat cel care a organizat strângerea de fonduri.

Glen James

Ethan Whittington, în vârstă de 27 de ani, citise un articol într-un ziar despre cazul cerșetorului și a pornit o campanie pe site-ul GoFundMe, pentru a-l ajuta pe James. Astfel, numeroase persoane au donat diferite sume prin intermediul site-ului pentru cerșetor. 

Ethan speră că valoarea donațiilor va ajunge la 50.000 de dolari. Bărbatul a luat deja legătura cu James pentru a stabili o metodă prin care banii să ajungă la el, în Boston. Glen James a mai fost recompensat cu o diplomă de polițistul Edward Davis, în cadrul unei ceremonii susținute duminică.