Cerșetorul care s-a îmbogățit datorită unui inel și-a regăsit familia

De: Gabriela Voicu / 25.03.2013, 14:00
Cerșetorul care s-a îmbogățit datorită unui inel și-a regăsit familia
Billy Ray Harris, cerșetorul din Kansas City care s-a îmbogățit după ce a ajutat o femeie să-și recupereze inelul de logodnă, și-a schimbat viața și și-a regăsit familia după 16 ani.

Vă mai amintiți de Billy Ray Harris, cerșetorul din Kansas City care după ce a returnat un inel cu diamant unei femei a devenit celebru și a primit o grămadă de bani din donații online?

Dacă vă întrebați ce s-a întâmplat cu el, bărbatul o duce din ce în ce mai bine. Deși s-a zvonit că ar fi decedat, el este mai „viu” ca oricând și chiar și-a regăsit familia, după 16 ani de când pierduse legătura cu ei.

Sora lui l-a recunoscut după ce povestea sa a devenit viral. Ea l-a văzut într-o poza și și-a anunțat imediat rudele, pornind apoi să îl caute, deși eal ocuiește în Texas.

Harris spune că a fost îngrijorat pentru familia lui de când au pierdut legătura, în anii ’90, dar că nu a putut face nimic pentru a-i regăsi.

Cât despre Sarah Darling și Bill Krejci, cuplul care l-a ajutat pe cerșetor să înceapă o nouă viață, sunt acum prieteni cu Harris și au strâns pentru el nu mai puțin de 183.000 $ de la 8.000 de persoane, deși estimaseră că oamenii vor dona circa 4.000 $.

Acum Harris are un job part time și o locuință și simte că trăiește ca un rege față de cum era acum ceva vreme, dar regăsirea familiei rămâne cel mai impotant lucru pentru el.