CES 2014: Lenjeria intimă cu vibrații care poate fi controlată de pe smartphone

De: Gabriela Voicu / 07.01.2014, 17:00
CES 2014: Lenjeria intimă cu vibrații care poate fi controlată de pe smartphone
În cadrul târgului de tehnologie CES 2014 din Las Vegas a fost lansată lenjeria intimă inteligentă, care vibrează prin comenzi activate de pe smartphone.

În cadrul târgului de tehnologie CES 2014 din Las Vegas a fost lansată lenjeria intimă inteligentă. OhMiBod, compania producătoare de jucării erotice, a prezentat lenjeria cu vibrații care poate fi controlată de partener, cu ajutorul unor aplicații pe smartphone.

Horoscop 2014 – Vezi ce prevăd astrele pentru zodia ta în 2014!

Pentru 129 de dolari, piesa BlueMotion Massager vrea să le ajute pe femei să se simtă bine, indiferent dacă sunt singure sau într-o relație, iar «telecomanda» se află în telefonul lor. Compania producătoare mai deține o serie de produse high-tech, inclusiv un vibrator care funcționează după ritmul muzicii preferate.

BlueMotion Massager

Vibratorul inserat în lenjeria intimă are un cip de bluetooth, chiar în partea frontală. Motorașul acestuia reacționează la comenzile venite din telefon și include un accelerometru, touch screen și control de volum. Aplicația funcționează doar în perimetrul bluetooth-ului activat.

Lenjeria BlueMotion poate înregistra sunetele de pe fundal timp de 60 de secunde, ceea ce înseamnă că porțiuni muzicale sau propoziții rostite de partener pot derula în timp ce vibrează. Produsul va fi lansat pe piață în martie și va exista în mărime universală.