Cesar Millian, acuzat de cruzime față de animale

Apropo.ro / 29.10.2012, 17:00
Cesar Millian, acuzat de cruzime față de animale
Cesar Millian, un dresor idolatrizat de milioane de oameni, a făcut câteva dezvăluiri despre modul său de lucru cu animalele. Lumea este șocată.

Dresorul Cesar Millian a recunoscut în emisiunea Alan Titchmarsh Show că uneori lovește câinii sau folosește zgărzi cu electroșocuri pentru a rezolva cazurile dificile.

Cesar a menționat că aceste metode le folosește doar atunci când lucrează cu patrupede foarte agresive, la care nu funcționează metodele tradiționale de dresaj.

Declarațiile sale sincere au stârnit nemulțumiri pe internet, dar și în rândul unor asociații pentru protecția animalelor.

Ei îl acuză de cruzime față de animale, dar și că are un tarif scump: 100.000 de dolari pentru educarea animalelor vedetelor.

Pe lista personalităților care l-au ales pe Cesar se numără și Will Smith, Scarlett Johannson, Nicholas Cage, Charlize Theron și Oprah Winfrey.

Misiunea mea a fost întotdeauna să salvez câinii – în special pe cei abandonați. Toată viața mi-am dedicat-o lor. Eu nu sunt nici brutal nici crud cu animalele. Noua mea emisiune se bazează pe salvarea adăposturilor pentru câini și găsirea unor stăpâni pentru cei abandonați„, a insistat Cesar Millan.

Citește mai multe detalii despre scandalul în care este implicat dresorul Cesar Millian, pe Gândul.info