Cesinha: „Nu plec de la Rapid!” (Prosport)

Apropo.ro / 24.02.2009, 19:12
Cesinha:
Mijlocasul brazilian formatiei Rapid, Cesinha, a declarat, la revenirea in Romania, ca nu va pleca de la gruparea giulesteana, deoarece mai are contract inca un sezon, scrie Prosport.

Mijlocasul brazilian formatiei Rapid, Cesinha, a declarat, la revenirea in Romania, ca nu va pleca de la gruparea giulesteana, deoarece mai are contract inca un sezon.

Este ultima oara cand vorbesc de Dinamo, am obosit. De trei luni se vorbeste de acest lucru, dar eu sunt tot aici la Rapid. Am fost in Portugalia ca sa-mi rezolv problema cu documentele de rezidenta in Romania.

Am venit abia astazi, pentru ca am avut o problema in Barcelona, dar de ea nu stie nimeni. Am avut probleme si nu a fost nimeni de la Rapid cu mine. Nu am vorbit cu Rednic de Dinamo, am discutat atunci cand i-am inmanat premiul fair-play. Il cunoc pe Rednic, este prietenul meu, vorbesc cu el despre multe lucruri, nu despre fotbal. Toate discutiilea astea despre mine nu imi fac bine.

Eu sunt in continuare la Rapid si nu plec. Mai am un an de contract cu Rapid si asta este cel mai important ", a declarat Cesinha.

 

Sursa foto: Prosport