Cezar Ouatu s-a calificat în finala Eurovision VIDEO

De: Nicoleta Nicolae / 17.05.2013, 09:24


Cezar Ouatu s-a calificat în finala Eurovision VIDEO
Cezar Ouatu s-a calificat în finala Eurovision, confirmând zicala “că sub fusta oricărui bărbat de succes se ascunde o femeie", aşa cum a remarcat prezentatoarea show-ului.

Prestaţia reprezentantului nostru pe scena de la Malmo, Suedia, a fost răsplătită aseară atât de juriul de specialitate, cât şi de public.
Românul Cezar Ouatu a intrat ultimul în concurs. Cântăreţul român a părut să aibă unele probleme cu casca, lucru confirmat şi de prezentatoarea show-ului.

La finalul prestatiei lui Cezar Ouatu, prezentatoarea showlui a tinut să remarce că „se confirmă zicala că sub fusta oricărui bărbat de succes se ascunde o femeie”, făcând aluzie la vestimentaţia românului.

“Mama era in sala si a izbucnit in lacrimi cand m-am calificat! Sunt foarte bucuros, am ramas fara cuvinte”, a declarat reprezentantul Romaniei la Eurovision. La doar cateva minute de la iesirea de pe scena, solistul a oferit, prima declaratie pentru WOWbiz.ro: “Au fost mici probleme cu casca, la inceput, dar, pana la final, totul a fost super bine. Sunt increzator, astept voturile”.

„M-am simţit foarte bine în mijlocul fanilor şi al presei”, a declarat Cezar la încheierea ceremoniei. „Că mă plac sau nu, cu toţii au vrut să afle cât mai multe despre mine. Unul dintre reporterii BBC mi-a solicitat o… lecţie de canto ad hoc! Iar când vezi atâţia oameni pasionaţi de ceva, când toţi respiră parcă la unison, e imposibil să nu trăieşti momentul alături de ei”, a mai spus artistul român.

Iată ţările care s-au calificat în finala Eurovision 2013: România, Republica Moldova, Lituania, Irlanda, Estonia, Belarus, Danemarca, Rusia, Belgia, Ucraina, Olanda, Ungaria, Azerbaijan, Georgia, Norvegia, Islanda, Armenia, Finlanda, Malta, Grecia.