CFR a tras cortina

De: Mirel Mircea / 13.02.2008, 17:55
CFR Cluj a terminat la egalitate, scor 1-1, ultima partida a turneului din Cipru, sustinuta impotriva bulgarilor de la FC Vihren Sandanski

CFR Cluj a terminat la egalitate, scor 1-1, ultima partida a turneului din Cipru, sustinuta impotriva bulgarilor de la FC Vihren Sandanski, locul 15 in prima liga din Bulgaria.

In aceasta partida CFR a benefeciat de doua lovituri de la 11 metri. Una a fost transformata de Cadu, in minutul 33, iar cealalta a fost ratata de Fabbiani, in minutul 44.

In prima repriza, Ioan Andone a trimis in teren urmatorii jucatori: Stancioiu – Tony, Cadu, Viera, Dorsin – Manuel Jose, Peralta, Dani, Dubarbier – Anca, Fabbiani.

In cea de-a doua clujenii au evolut in formula: Hirschfeld – Panin, Muresan, Sandberg, Fredy – Kone, Minteuan, Leao, Culio – Diego Ruiz, Semedo. Atacantul Ciprian Deac a intrat si el in repriza a douala CFR, desi se anuntase ca va fi imprumutat la Otelul Galati.

Este cel de-a sasea partida pe care jucatorii clujeni au sustinut-o in acest stagiu de pregatire. In celelalte partide CFR a obtinut urmatoarele rezultate: 2-0 cu Gyeognam, 2-1 cu Dnepr Dnepropetrovsk, 3-0 cu Banants Erevan, 2-2 cu Slovan Liberec, si 3-3 cu Otelul Galati