CFR Cluj a luat un punct finalistei Ligii Campionilor!

Apropo.ro / 02.10.2008, 00:15
CFR Cluj a luat un punct finalistei Ligii Campionilor!
CFR Cluj a reusit sa termine la egalitate, scor 0-0, meciul sustinut in compania celor de la Chelsea Londra.

CFR Cluj a reusit sa termine la egalitate, scor 0-0, meciul sustinut pe teren propriu, in compania finalistei din sezonul trecut al Ligii Campionilor, Chelsea Londra.

Clujenii au incercat sa demonstreze ca nu sunt cu nimic mai prejos decat vedetele lui Chelsea, care sunt platite cu salarii astronomice in comparatie cu jucatorii CFR-ului.

Cea mai mare ocazie de gol a partidei a apartinut campioanei Romaniei, In minutul 79, dupa o actiune prelungita de atac a clujenilor, Eugen Trica a sutat de la 22 de metri, dar mingea loveste bara din dreapta portii aparate de Petr Cech si iese in afara terenului.

Germanul Michael Ballack a fost huiduit la fiecare atingere de balon, dupa ce a comis un fault in primele 15 minute la Pereira, iar fundasul clujean i-a intins mana, insa germanul a refuzat si i-a reprosat arbitrului Meyer ca a acordat fault pentru CFR.

Punctul obtinut de CFR Cluj in fata celei mai bogate echipe din lume le permite jucatorilor lui Trombetta sa viseze in continuare la o calificare in optimile Ligii Campionilor.

CFR Cluj: 44. Stancioiu – 2. Tony, 20. Cadu, 27. De Sousa, 33. Pereira – 31. Dani, 6. Muresan, 7. Dubarbier, 10. Trica (29. Didi ’89), 19. Culio – 17. Kone.
Anternor: Maurizio Trombetta.

Chelsea: 1. Cech – 17. Bosingwa, 33. Alex, 26. Terry, 18. Bridge – 12. Obi Mikel, 13. Ballack – 21. S. Kalou (39. Anelka ’46), 8. Lampard, 15. Malouda (9. Di Santo ’74) – 11. Drogba (35. Belletti ’58).
Antrenor: Luiz Felipe Scolari.

Spune aici daca tu crezi ca CFR Cluj poate spera la o calificare in optimile Ligii Campionilor

Trimite aici un mesaj de felicitare jucatorilor de la CFR Cluj

Imagine: Mediafax Foto

Vezi Bancul Topless al Zilei, numai pe Showbiz