CFR Cluj – AS Roma 1-3 (Prosport)

Apropo.ro / 26.11.2008, 23:39
CFR Cluj - AS Roma 1-3 (Prosport)
O prima repriza nebuna in Gruia, cu fotbal spectacol si trei goluri, dar, din pacate, cu Roma in avantaj, scrie Prosport.

O prima repriza nebuna in Gruia, cu fotbal spectacol si trei goluri, dar, din pacate, cu Roma in avantaj.

CFR-ul a inceput in atac partida cu italienii, iar campionii Romaniei au avut trei lovituri de colt succesive in primele 3 minute, rezolvate insa cu calm de romani. Dupa doar 5 minute, CFR-ul e la un pas de gol. Combinatie frumoasa Dubarbier-Trica, ultimul il gaseste excelent pe Kone, dar sutul ivorianului din 10 metri, putin lateral dreapta, e scos senzational de Doni.

Totusi, golul vine repede, dar in poarta clujenilor, dupa o eroare a defensivei din Gruia. Lansare lunga pentru Perrotta, pe partea dreapta, nimeni nu-l urmareste, iar italianul lobeaza usor balonul peste goolkeeeper-ul CFR-ului, in fata portii, de unde Brighi indeplineste o simpla formalitate.

CFR-ul da semne de trezire si rateaza o ocazie incredibila prin Trica, dupa ce anterior Culio il incercase pe Toni cu un sut din afara careului. Dubarbier a reusit sa pastreze un balon in teren, pe partea stanga, a pasat in fata portii, de un Trica a trimis pe langa bara din stanga a lui Doni, din 10 metri!

Mai multe detalii despre desfasurarea partidei CFR Cluj – AS Roma, pe Prosport.ro

Foto: MediafaxFoto