CFR Cluj, caz unic în Liga Campionilor!

Apropo.ro / 05.09.2012, 18:45
CFR Cluj, caz unic în Liga Campionilor!
CFR Cluj s-a calificat pentru a treia oară în istorie în grupele Champions League, iar clubul din Gruia va încasa un bonus consistent de aproape 20 de milioane de euro.

CFR Cluj s-a calificat pentru a treia oară în istorie în grupele Champions League, iar clubul din Gruia va încasa un bonus consistent de aproape 20 de milioane de euro, necalculând eventualele sume primite pentru punctele scoase în faza grupelor.

Ardelenii domină autoritar fotbalul românesc, iar investițiile inspirate făcute de Arpad Paszkany își arată roadele. Mărturie stau cele 8 trofee cucerite din 2008 până astăzi și transferurile impresionante reușite de CFR.

Totuși, există un capitol la care gruparea campioană stă prost și direcția aleasă de conducătorii clubului nu pare să ajute în vreun fel rezolvarea problemei. Ardelenii au în lot foarte puțini jucători crescuți de club, fapt ce i-a împiedicat să înregistreze un lot complet pentru meciurile din Liga Campionilor.

Citește mai multe detalii despre Reversul MEDALIEI! CFR Cluj, caz UNIC în Liga Campionilor! Situația jenantă în care a fost pusă campioana când a trimis lista UEFA, pe Prosport.ro