CFR Cluj invinge Dinamo si relanseaza lupta pentru tiltu in Liga I

Apropo.ro / 17.10.2008, 23:08
CFR Cluj invinge Dinamo si relanseaza lupta pentru tiltu in Liga I
CFR Cluj a reusit sa se impuna in derby-ul etapei, cu scorul de 1-0, in fata lui Dinamo.

CFR Cluj a reusit sa se impuna in derby-ul etapei, cu scorul de 1-0, in fata lui Dinamo si a relansat lupta pentru titlu de campiona.

Clujenii au castigat fara drept de apel, la capatul unui meci in care gazdele au ratat cateva ocazii importante de gol, in special in prima repriza cand scorul putea lua proportii.

Elevii lui Trombetta au amenintat poarta goalkeper-ului dinamovist in permanenta, doar interventiile lui Lobont, Ad. Cristea si Julio Cesar evitand goluri ca si facute la suturile lui Culio, Trica sau Dubarbier.

Singurul gol al meciului a fost marcat de Kone in minutul 40. Perreira a sutat slab spre poarta lui Lobont, iar Kone a pus latul si a deviat balonul in poarta "cainilor".

Tehnicianul lui Dinamo a recunoscut superioritatea adversarului si a adaugat ca aceasta este valoarea unora dintre jucatorii sai.

"CFR-ul merita aceasta victorie, in afara de ocazia lui Bratu n-am contat in prima parte. Am jucat prea putin ca sa emitem pretentii. Poate si experienta acumulata in Europa a facut diferenta astazi. Ma asteptam la mai multe de la unii jucatori, acestea sunt meciurile adevarate unde vezi care ti-e valoarea." a spus Rednic la finalul jocului.

In urma acestui rezultat, CFR Cluj s-a apropiat la doar 6 puncte de Dinamo si a reaprins sperantele in Gruia pentru cucerirea unui nou titlu de campioana.

In celelate doua partide disputate vineri, Steaua a fost invinsa la Galati de Otelul, cu scorul de 2-0, iar CS Otopeni a reusit sa se impuna pe terenul Gloriei Buzau, cu scorul de 1-0.

CFR Cluj: 44. Stancioiu – 4. Panin, 20. Cadu, 27. Sousa, 33. Pereira – 6. G. Muresan, 31. Dani (8. Peralta ’69) – 7. Dubarbier, 19. Culio, 10. Trica (77. Deac ’78) – 17. Y. Kone (29. Didi ’86).
Antrenor: Maurizio Trombetta.

Dinamo: 1. Lobont – 16. Blay, 30. Tamas, 55. Julio Cesar, 2. Zie Diabate – 20. Ad. Cristea, 25. Ropotan, 5. Izvoranu (29. Diakite ’62), 8. Bostina (22. Torje ’58) – 15. Fl. Bratu (28. Miranda ’32), 10. Danciulescu.
Antrenor: Mircea Rednic.

Dupa jocul prestat de Dinamo in aceste etape crezi ca merita locul 1 in Liga I ?
 

Imagine: Mediafax Foto

Â