CFR Cluj isi mentine avansul in clasament

Apropo.ro / 10.12.2007, 10:33
CFR Cluj isi mentine avansul in clasament
CFR Cluj a invins Otelul Galati si isi mentine avansul in clasament fata de urmaritoarele sale

Echipa CFR Cluj a invins, duminica, pe teren propriu, cu scorul de 3-1 (1-0), formatia Otelul Galati, in ultimul meci al etapei a XVIII-a, prima a returului, si isi mentine avansul in clasament fata de urmaritoarele sale.

Golurile invingatorilor au fost marcate de Didi ’12, Tony ’63 si Fabbiani ’75, in timp ce pentru oaspeti a inscris E. Jula, in minutul 80.

Didi a deschis scorul in minutul 12, brazilianul reluand din cadere, de la zece metri, centrarea venita de pe partea dreapta de la Tony.

CFR Cluj si-a majorat avantajul pe tabela de marcaj in minutul 63, Tony reusind sa inscrie golul de 2-0 printr-un sut senzational cu piciorul stang de la 25 de metri. Francezul Tony se afla la prima reusita in Liga I.

In minutul 75, Fabbiani a ridicat scorul la 3-0, argentinianul reluand in plasa din apropiere, dupa ce portarul Gribauskas a respins in fata sutul expediat de Panin.

Scorul final, 3-1, a fost stabilit in minutul 80 de Emil Jula, atacantul galatenilor reluand balonul cu capul in plasa de la trei metri, dupa o centrare de pe partea stanga.

CFR Cluj: 1. Nuno Claro – 2. Tony, 20. Cadu, 27. Sousa, 4. Panin – 19. Culio (6. G. Muresan ’79), 31. Dani, 10. Trica (14. Minteauan ’90+1) – 16. Semedo, 23. Fabbiani (17. Deac ’82), 29. Didi. Antrenor: Ioan Andone.

Otelul Galati: 1. Gribauskas – 16. Sarghi, 3. Nogo, 31. Jelev, 25. Semeghin – 20. Brujan (5. A. Ionescu ’66) – 28. Szekely, 14. S. Ilie (8. Labukas ’66), 24. G. Paraschiv, 19. D. Stan – 27. E. Jula. Antrenor: Petre Grigoras.

Cartonase galbene: Gribauskas ’35, Brujan ’52, D. Stan ’61.

Meciul a fost arbitrat de o brigada condusa la centru de Alexandru Deaconu, ajutat de asistentii Octavian Sovre si Nicolae Meghesan si de rezerva Teodora Albon. Observatorii intalnirii au fost Florin Halagian si Ion Muresan.

La meci au asistat aproximativ 5.000 de spectatori, intre care 20 de suporteri galateni.

Grigoras: Mi-as dori sa castige titlul o echipa din provincie

Tehnicianul formatiei Otelul Galati, Petre Grigoras, a declarat ca si-ar dori ca o echipa din provincie sa castige titlul de campioana.

"CFR are sanse sa devina campioana, are diferenta de puncte mare, jucatori valorosi si motivare fantastica. Mai sunt multe meciuri de jucat in retur si CFR va avea o contracandidata serioasa in Rapid, care are un lot valoros si un joc foarte bun. Mi-as dori sa castige titlul o echipa din provincie, mai ales ca la CFR s-au facut schimbari fantastice de la un an la altul", a spus Grigoras.

Petre Grigoras a precizat ca CFR a meritat victoria la meciul cu Otelul. "Veneam dupa un meci extrem de greu in Cupa, care ne-a marcat fizic si psihic. Am avut o perioada scurta de recuperare si s-a vazut oboseala. Victoria gazdelor este meritata, iar pe noi ne intereseaza sa aducem echipa pe linia de plutire pentru meciul cu Pandurii", a adaugat el.