CFR Cluj negociaza cu Steaua transferul lui Martin Tudor

Apropo.ro / 09.07.2005, 13:30
CFR Cluj negociaza cu Steaua transferul lui Martin Tudor
Președintele clubului CFR Cluj, Iuliu Mureșan, a declarat, vineri, agenției MEDIAFAX, ca gruparea pe care o conduce negociaza cu Steaua transferul portarului Martin Tudor. "Este adevarat ca se poarta tratative cu Steaua și cu jucatorul pentru ca acesta sa evolueze la

Președintele clubului CFR Cluj, Iuliu Mureșan, a declarat, vineri, agenției MEDIAFAX, ca gruparea pe care o conduce negociaza cu Steaua transferul portarului Martin Tudor.

„Este adevarat ca se poarta tratative cu Steaua și cu jucatorul pentru ca acesta sa evolueze la CFR Cluj din sezonul urmator”, a spus Mureșan, precizând ca nu știe deocamdata când va semna Martin Tudor contractul cu gruparea clujeana.

Portarul Martin Tudor a parasit, vineri dimineața, cantonamentul gruparii FC Steaua din Austria, președintele executiv Mihai Stoica explicând ca acesta are permisiunea clubului sa poata parasi echipa atunci când apare o oferta de transfer pe numele lui.

Tudor ar putea deveni al doilea jucator pe care CFR Cluj îl transfera din lotul campioanei României dupa Dorinel Munteanu care îndeplinește și funcția de antrenor principal.

Mendilibar a convocat toți jucatorii din lot pentru meciul cu CFR Cluj

Antrenorul echipei Athletic Bilbao, Jose Luis Mendilibar, a convocat toți cei 25 de jucatori pe care îi are în lot în vederea partidei cu CFR Cluj, din manșa secunda a turului doi al Cupei UEFA Intertoto, informeaza publicația Diario Siglo XXI.

Mendilibar nu are probleme de lot înaintea meciului cu CFR Cluj, dupa ce jucatorii Igor Angulo, Javi Casas și Felipe Gurendez, care au acuzat o serie de accidentari în ultimele zile, au început sa se antreneze normal.

Tehnicianul formației spaniole se va decide în ziua meciului cu CFR Cluj asupra lotului de 18 jucatori cu care va aborda partida.

Antrenorul echipei CFR Cluj, Dorinel Munteanu, nu va putea conta în întâlnirea de la Bilbao pe patru jucatori, Radu Marginean, Florin Dan, Cristian Turcu și Sead Bruncevici fiind accidentați.

Partida Athletic Bilbao – CFR Cluj se va disputa sâmbata, de la ora 22.00, pe stadionul „San Mames”, și va fi arbitrata de o brigada din Portugalia, formata din Joaquim Paulo Paraty Da Silva (central) Jose Neto și Joao Ferreira Dos Santos (asistenți). Arbitru de rezerva va fi spaniolul Carlos Lopez Villate.

În tur, CFR Cluj a învins, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, formația Athletic Bilbao. Echipa care se va califica în faza urmatoare a competiției va întâlni câștigatoarea dublei manșe dintre AS Saint-Etienne (Franța) și Neuchatel Xamax (Elveția), formații care au încheiat la egalitate meciul tur, scor 1-1.

Mediafax