CFR Cluj – Oțelul Galați, 1-0

Apropo.ro / 02.08.2007, 09:04
CFR Cluj - Oțelul Galați, 1-0
Echipa CFR Cluj a debutat cu o victorie în sezonul 2007/2008 al Ligii I, impunându-se, cu scorul de 1-0, miercuri, în deplasare, în fața formației Oțelul Galați, într-un meci contând pentru prima etapa a campionatului, transmite corespondentul MEDIAFAX. Unicul

Echipa CFR Cluj a debutat cu o victorie în sezonul 2007/2008 al Ligii I, impunându-se, cu scorul de 1-0, miercuri, în deplasare, în fața formației Oțelul Galați, într-un meci contând pentru prima etapa a campionatului, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Unicul gol al partidei a fost înscris în minutul 5, când Eugen Trica a transformat un penalti dictat în favoarea formației CFR Cluj, dupa ce Didi a fost faultat în careu de portarul galațenilor, Gribauskas.

În minutul 77, Didi a marcat din nou pentru CFR Cluj, însa golul sau a fost anulat dupa ce de la margine s-a semnalizat, eronat, o poziție de ofsaid la atacantul oaspeților.

Oțelul: 1. Gribauskas – 16. Sârghi, 3. Nogo, 31. Jelev, 14. S. Ilie (7. Elek ’89) – 28. J. Szekely, 10. G. Paraschiv, 15. Kim (17. Boghiu ’67), 29. Giurgiu – 27. E. Jula, 8. Labukas (30. Ratnikov ’57). Antrenor: Petre Grigoraș.

CFR Cluj: 44. Stancioiu – 2. Toni, 20. Cadu, 3. Sandberg, 4. Panin – 19. Culio (25. Leao ’72), 31. Dani – 10. Trica (11. Ogbonna ’86), 29. Didi, 16. Semedo (14. Minteuan ’65) – 23. Fabbiani. Antrenor: Ioan Andone.

Cartonașe galbene: S. Ilie ’35, Kim ’28, E. Jula ’75 / Dani ’11, Semedo ’65.

Meciul a fost arbitrat de o brigada condusa la centru de Ionica Serea, ajutat la cele doua linii de asistenții Irina Mârț și Radu Ghinguleac. Rezerva a fost Aurelian Bogaciu.

Observatorii întâlnirii au fost Dan Petrescu și Alexandru Boc.

La pauza, antrenorul echipei Oțelul, Petre Grigoraș, i-a reproșat arbitrului Ionica Serea maniera de arbitraj din prima repriza.

La meci au asistat 8.000 de spectatori, între care și 150 de suporteri ai formației CFR Cluj.

Înainte de începerea meciului, cele doua echipe au ieșit pe teren cu câte un banner, mesajele afișate fiind „Rasismul strica fotbalul” și „Violența distruge vieți”.

Meciul ar fi trebuit sa se dispute la sfârșitul saptamânii trecute, însa a fost decalat pentru ca Oțelul a jucat sâmbata în finala Cupei UEFA Intertoto.

Ioan Andone: Pentru mine un egal ar fi fost un eșec

Tehnicianul Ioan Andone a declarat, miercuri, ca ar fi fost un eșec pentru el ca CFR Cluj sa obțina un rezultat de egalitate în meciul cu Oțelul Galați, din prima etapa a Ligii I, câștigat în final cu scorul de 1-0, transmite corespondentul MEDIAFAX.

„Un egal ar fost un eșec pentru mine, pentru ca nimeni nu m-ar fi iertat ca am lasat acasa un jucator de un milion de euro. Lumea poate spune ca am câștigat nemeritat, dar eu zic ca nu e așa, am câștigat cu șansa. A fost un meci extrem de greu. Am întâlnit cea mai în forma echipa din campionat în acest moment. S-a cunoscut ca Oțelul are deja patru jocuri oficiale. Are ritm de Cupa UEFA și cred ca la finalul campionatului s-ar putea clasa în primele cinci”, a spus Andone.

Tehnicianul a adaugat ca echipa sa nu a atins înca forma maxima de joc. „Noi avem obiective marețe, dar înca nu am ajuns la ritmul de joc care sa ne permita și îndeplinirea lor. Pâna la meciul din Cupa UEFA vor mai fi doua etape și sper ca pâna atunci ritmul nostru sa creasca”, a menționat Andone.

Echipa CFR Cluj a debutat cu o victorie în sezonul 2007/2008 al Ligii I, impunându-se, cu scorul de 1-0, miercuri, în deplasare, în fața formației Oțelul Galați, într-un meci contând pentru prima etapa a campionatului.

Mediafax