CFR Cluj – Rapid, scor 1-1

Apropo.ro / 09.08.2004, 09:46
CFR Cluj - Rapid, scor 1-1
Formația CFR Cluj a terminat la egalitate, miercuri, pe teren propriu, scor 1-1 (1-1), partida disputata în compania echipei Rapid București, în etapa a treia a Diviziei A, transmite corespondentul MEDIAFAX.  CFR Cluj - Rapid  1-1 (1-1) Au marcat: Anca '20 / D. Niculae '26

Formația CFR Cluj a terminat la egalitate, miercuri, pe teren propriu, scor 1-1 (1-1), partida disputata în compania echipei Rapid București, în etapa a treia a Diviziei A, transmite corespondentul MEDIAFAX.

 CFR Cluj – Rapid  1-1 (1-1)

Au marcat: Anca ’20 / D. Niculae ’26

Stadion: „CFR”

Spectatori: 10.000

Cartonașe galbene: Bruncevici ’35, Aștilean ’74, Roszel ’75 / Karamian ’13, N. Constantin ’29, Perja ’86

Arbitri: Augustus Constantin – Zoltan Szekely, Ionel Popa – Florin Marcu

Observatori: Octavian Goga, Ioan Igna

Componența formațiilor:

CFR Cluj: Pîglișan – Alickovici, Aștilean, Toma – Panin, Oncica, Marginean, Turcu (Kolasinaci ’71), Vasîie – Anca (Goia ’90), Bruncevici (Roszel ’58). Antrenor Aurel Șunda.

Rapid: Dolha – Stancu, N. Constantin, Maftei, Perja, Caramian (Rogerio ’83) – Badoi, Maldarașanu, Ilyieș (Negru ’86) – S. Ilie (Burdujan ’57), D. Niculae. Antrenor Razvan Lucescu.

Declarații dupa meci:

Aurel Șunda (antrenor CFR Cluj): „CFR a aratat ca este o echipa care își dorește sa ramîna în Divizia A. Egalul în fața Rapidului ne da speranțe pentru viitor. Ma bucur ca am trecut cu bine de întîlnirea cu una dintre candidatele la titlu”.

Razvan Lucescu (antrenor Rapid): „Putea fi 4-1 su 5-1 pentru noi, dar și 2-1 pentru ei. Sînt nemulțumit de rezultat, pentru ca am venit sa cîștigam, dar sînt și mulțumit pentru ca CFR putea sa înscrie în ultimul minut. Azi nu am fost destul de proaspeți dupa ce am evoluat în zece contra Stelei”.

– Tehnicianul Rapidului, Razvan Lucescu, a urmarit partida din tribuna, fiind suspendat.

Mediafax