CFR Cluj s-a razbunat pe Dinamo

Apropo.ro / 31.03.2008, 09:55
CFR Cluj s-a razbunat pe Dinamo
Clujenii s-au razbunat pe dinamovisti, reusind sa se impuna chiar in Stefan cel Mare, cu scorul de 2-1.

In ultimul meci al etapei, CFR Cluj a reusit sa se impuna, cu scorul de 2-1, in fata echipei Dinamo, si ramane in continuare pe primul loc al clasamentului Ligii I, la trei puncte distanta de Steaua.

Echipa din Gruia a reusit astfel sa razbune rezultatul din sezonul trecut, cand Dinamo s-a impus cu 1-0, si a favorizat accesul Stelei spre grupele Ligii Campionilor.

Clujenii au deschis rapid scorul, in minutul 11, prin Semedo. care a profitat de o iesire gresita a lui Bogdan Lobont si a inscris printr-un sut plasat, de la 8 metri, in stanga acestuia.

Dinamovistii au reusit egalarea in minutul 34, prin Ionel Danciulescu, care a deviat in plasa, din 8 metri, sutul trimis spre poarta de catre Andrei Margaritescu.

In prelungirile primei reprize, Semedo reuseste dubla, dupa ce a profitat de o iesire gresita la ofsaid a fundasilor dinamovisti. Atacantul a facut un sprint de 40 de metri pe partea stanga, a intrat in careu si a marcat in plasa portii lui Lobont, printr-un sut la coltul scurt.

In partea secunda nu s-a mai intamplat nimic notabil, oaspetii multumindu-se cu scorul inscris pe tabela, in timp ce dinamovistii nu au mai reusit sa se apropie periculos de poarta lui Hirchfeld.

Dinamo: Lobont – Todorovski, Moti, Izvoranu, Pulhac – Torje, Margaritescu, Ropotan, Bostina – Danciulescu, Bratu
Rezerve: Romanovs, C. Munteanu, Miranda, L. Goian, Ad. Cristea, Vranjkovic
Antrenor: Gheorghe Multescu

CFR Cluj: Hirchfeld – Tony, Cadu, De Sousa, Dorsin, – M. Jose, Dani – Peralta, Culio, Dubarbier – Semedo
Rezerve: N. Claro, Panin, G. Muresan, Minteuan, Fabbiani, Leao, Ruiz
Antrenor: Ioan Andone
Â