CFR Cluj si Benfica Lisabona vor colabora

Apropo.ro / 21.07.2007, 15:04
CFR Cluj si Benfica Lisabona vor colabora
Presedintele clubului CFR Cluj, Iuliu Muresan, si omologul sau de la Benfica Lisabona, Luis Felipe Vieira, au semnat, sâmbata, un nou protocol de colaborare, în sala de conferinte a unui hotel clujean, transmite corespondentul MEDIAFAX. Acordul prevede clauze în plus fata de protocolul

Presedintele clubului CFR Cluj, Iuliu Muresan, si omologul sau de la Benfica Lisabona, Luis Felipe Vieira, au semnat, sâmbata, un nou protocol de colaborare, în sala de conferinte a unui hotel clujean, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Acordul prevede clauze în plus fata de protocolul semnat la Lisabona. „Am întregit contractul, iar prietenia dintre noi va dura pâna la viitoarele centenare ale cluburilor noastre”, a spus Iuliu Muresan.

Acesta a explicat ca noua întelegere prevede o colaborare mai concreta la nivel administrativ. „Va fi o colaborare mai concreta între administratiile celor doua cluburi. Avem multe de învatat de la Benfica. Înca de la prima mea vizita pe Estadio Da Luz am simtit ca este un club foarte bine organizat si vrem sa fim si noi la fel. Contractul mai prevede sa deschidem o casa a Benficai la Cluj. Vom fi ambasadorii clubului Benfica Lisabona în România”, a declarat Muresan.

„Prin semnarea protocolului am devenit o familie mai unita. Îi vom sustine si ajuta pe cei de la Cluj. Benfica este un club învingator si Clujul va fi la fel”, a afirmat si Luis Felipe Vieira.

Presedintii celor doua cluburi semnasera un prim acord în luna martie 2007, în cadrul unei ceremonii care a avut loc pe stadionul „Da Luz”, din Lisabona.

Mediafax