CFR Cluj – Unirea Urziceni, scor 4-0

Apropo.ro / 07.08.2006, 09:51
CFR Cluj - Unirea Urziceni, scor 4-0
Echipa CFR Cluj a învins, duminica, pe teren propriu, cu scorul de 4-0 (1-0), formația Unirea Urziceni, în etapa a II-a a Ligii I. Golurile au fost marcate de Romeo Surdu '20, Daniel Costescu '68 (autogol), Adrian Anca '75 (penalti) și Pedro Oliveira '88. CFR Cluj a deschis

Echipa CFR Cluj a învins, duminica, pe teren propriu, cu scorul de 4-0 (1-0), formația Unirea Urziceni, în etapa a II-a a Ligii I.

Golurile au fost marcate de Romeo Surdu ’20, Daniel Costescu ’68 (autogol), Adrian Anca ’75 (penalti) și Pedro Oliveira ’88.

CFR Cluj a deschis scorul în minutul 20, prin Romeo Surdu, care a marcat cu un șut de la 14 metri lateral stânga, la colțul lung, dupa o deviere a lui Adrian Anca.

Gazdele și-au dublat avantajul în minutul 68, în urma unui autogol al lui Daniel Costescu, care a deviat balonul în propria poarta la o centrare în careu a lui Mojica, dupa o lovitura libera de pe stânga.

În minutul 74, „centralul” Victor Berbecaru a dictat penalti în favoarea clujenilor, dupa un henț în careu comis de Milan Jovanovici, în fața lui Tilinca. Lovitura de la 11 metri a fost transformata de Anca, în stânga portarului Catalin Grigore, plecat spre dreapta.

Scorul final al partidei a fost stabilit în minutul 88 de Pedro Oliveira, care a înscris cu capul, de la șase metri, în stânga lui Grigore, dupa o lovitura libera de pe partea stânga executata de Dorinel Munteanu.

CFR Cluj: 12. M. Tudor – 5. Manuel Jose, 30. Jula, 28. Miloșevici (15. Cadu ’80), 6. Miclauș - 18. Oliveira, 8. D. Munteanu - 19. Tilinca,  21. Mojica (16. Semedeo ’70), 24. Surdu (23. Deac ’85) – 9. Anca. Antrenor: Dorinel Munteanu.

Unirea Urziceni: 77. C. Grigore – 16. Epaminonda, 5. Rohat, 6. Jovanovici, 21. Fl. Ganea  - 11. Pojer, 24. Negoița – 7. Leandro, 19. Murgan (20. Aldea ’70), 8. Cr. Constantin (17. Filatov ’53) – 9. Costescu. Antrenor: Costel Orac.

Cartonașe galbene: Tilinca ’35 / Jovanovici ’87.

Meciul a fost arbitrat de o brigada condusa la centru de Victor Berbecaru, ajutat de asistenții Zoltan Szekely și Octavian Șovre. Rezerva a fost Adrian Comanescu, iar observatori Victor Ciocan și Nicolae Grigorescu.

În tribune au fost prezenți aproximativ 2.000 de spectatori.

La tribuna oficiala au luat loc mama fundașului portughez Ricardo Cadu și prietenele celorlalți fotbaliști lusitani de la CFR Cluj.

Orac: Am pierdut categoric din cauza presiunii și a lipsei de experința

Antrenorul Costel Orac a declarat ca jucatorii echipei Unirea Urziceni au pierdut categoric meciul cu CFR Cluj, scor 0-4, din cauza presiunii și a lipsei de experiența.

„Prea multe nu sunt de spus. Am platit tribut naivitații, primind trei goluri din faze fixe. Am avut și noi câteva situații de gol în prima repriza, pe care nu am știut sa le speculam, iar presiunea și lipsa de experiența ne-au facut sa pierdem categoric. Timpul ne preseaza, este al doilea meci pe care îl pierdem și trebuie sa ne revenim. Este prea devreme sa spun ca suntem candidați la retrogradare”, a spus Orac.

Antrenorul-jucator al echipei CFR Cluj, Dorinel Munteanu, s-a declarat bucuros pentru obținerea celor trei puncte. „Am început meciul mai puțin bine și oaspeții au avut doua ocazii de gol. Este nepermis acest lucru și voi vorbi cu baieții sa vedem ce s-a întâmplat”, a spus Munteanu.

Dorinel Munteanu a fost dezamagit de starea gazonului stadionului de la Dej, unde s-a disputat meciul. „Este nepermis ce teren ne-a așteptat la Dej. Mi s-a spus ca s-au facut eforturi, ca s-a tuns iarba, dar nu a fost așa. Sunt foarte dezamagit”, a afirmat Munteanu, care a menționat ca s-a așteptat ca portughezul Manuel Jose sa se adapteze mai greu.

Mediafax