CFR pune tunurile pe Tudor

Apropo.ro / 03.03.2008, 11:35
CFR pune tunurile pe Tudor
Prestatia arbitrului Alexandru Tudor a declansat furia oficialilor si jucatorilor clujeni

Prestatia arbitrului Alexandru Tudor, care a refuzat sa acorde doua penaltiuri pentru CFR, a declansat furia oficialilor si jucatorilor clujeni.

Cel mai vehement contestatar a fost presedintele Iuliu Muresan care spune ca "Steaua a avut al 12-lea jucator" in persoana lui Alexandru Tudor.

"Steaua a avut al 12-lea jucator prin aceste greseli de arbitraj. Inainte de meci aveam incredere in Tudor, dar acum nu mai am. Nu putem sa mai facem nimic acum, rezultatul ramane asa. Probabil Comisia (n.r. Comisia Centrala a Arbitrilor) nu o sa mai faca nimic, asa ca o sa mergem mai departe, asta este. Poate si CFR a castigat unele meciuri dar nu cu asa de multe faze intr-un meci. Au fost greseli, dar nu asa evidente cum au fost azi. Asta ca sa se vada ca CFR nu e favorizata de arbitri", a spus Muresan.

Si antrenorul Ioan Andone crede ca Alexandru Tudor a avut un arbitraj cam dubios prin care a viciat rezultatul final.

"Arbitrajul a fost cam dubios si cred ca e viciere de rezultat. Au fost penaltiuri clare la Semedo si Cadu. Alexandru Tudor a fost depasit de faze, dar putea fi ajutat de Nica. Ne-a dat corner cand ii luase clar picioarele lui Semedo. La al doilea se vedea si de pe Luna. Nu stiu care era rezultatul final cu aceste penaltiuri. In ceea ce priveste meciul a fost un ritm foarte bun. Steaua a inceput bine si ne-a dominat in prima repriza. Repriza a doua a fost a noastra. Am primit goluri dupa lovituri libere, ceea ce denota lipsa noastra de concentrare. Noi nu mai suntem cei din toamna, atunci nu am fi pierdut acest meci. Poate e mai bine asa, sa fim mai concentrati si mai determinati. Nu ca Steaua ar fi fost mai buna la cap decat noi, niciodata. Au fost visatori, lipsa de marcaj, iar Steaua ne-a pus cu picioarele pe pamant", a spus Andone", a spus Andone.

Nici jucatorii nu l-au menajat pe Tudor, acestia considerandu-l principalul vinovat pentru infrangerea CFR-ului.

Cel mai vehement a fost autorul golului clujean Eugen Trica, care spune ca prestatia brigazii de arbitri a fost pro-stelista.

"Este dureros cum am pierdut. A fost presiunea prea mare. Am avut doua penaltiuri clare, toata tara a vazut, dar ne asteptam. Cine s-a bagat cu fundul in poarta? Din minutul 60 pe stelisti ii apucau carceii. A fost un arbitraj pro-Steaua. Nu stiu ce teste de conditie fizica se fac la arbitri, dar Tudor nici nu putea sa stea in ghete. Am luat plasa, nu trebuia sa arbitreze Tudor, arbitru din Bucuresti. Nu arbitru strain, dar altul. L-am vazut speriat, parca nu era Tudor cel pe care il stiam. Praf a facut meciul, pacat de el. Si el si tusierii mai aveau putin si faceau pe ei. I-am vazut palizi", a spus Trica.

La randul lor, portughezii Tony si Cadu au declarat la unison ca nu au vazut niciodata in viata "asa ceva.

"A fost un meci frumos, suporterii au fost civilizati. Am un mare respect pentru jucatori, dar eu nu am vazut niciodata in viata mea asa ceva. Nu vreau sa vorbesc mai mult pentru ca eu sunt o persoana inteligenta", a spus Tony.