CFR se pregateste de greva generala

Apropo.ro / 21.11.2008, 09:38
CFR se pregateste de greva generala
Sindicalistii de la CFR vor decide luni daca declanseaza greva generala, sustinand ca Guvernul nu a respectat promisiunile facute

Sindicalistii de la CFR vor decide luni daca declanseaza greva generala, sustinand ca a trecut termenul de doua saptamani dat Guvernului pentru a aproba o OUG prin care infrastructura feroviara sa beneficieze de transferuri de la bugetul de stat pentru modernizarea si mentenanta retelei de cai ferate.

Ministrul Transporturilor, Ludovic Orban, i-a asigurat ieri pe sindicalisti ca Executivul a aprobat, miercuri, documentul si ca acesta va fi publicat in Monitorul Oficial saptamana viitoare. In schimb, presedintele Federatiei Miscare-Comercial, Gheorghe Popa, a declarat: "Nu am gasit acest document aprobat in sedinta Executivului de miercuri, ma voi interesa la MO sa vad cand va fi publicat, daca va fi", a spus Popa.

Sindicalistii CFR din Federatia Miscare-Comercial au renuntat, pe 6 noiembrie, la greva generala, dupa semnarea unui protocol cu ministrul Transporturilor.

Citeste mai mult despre posibila greva generala de la CFR, la Mediafax.

 COMEDIA ELECTORALA ESTE DOAR LA APROPO.RO! CLICK AICI

COMEDIA ELECTORALA

Sursa foto: Mediafax