CFR si Otelul negociaza pentru Szekely

Apropo.ro / 22.01.2008, 10:33
CFR si Otelul negociaza pentru Szekely
Iuliu Muresan a declarat ca negociaza cu conducerea gruparii Otelul Galati pentru transferul mijlocasului Janos Szekely la CFR Cluj

Presedintele clubului CFR Cluj, Iuliu Muresan, a declarat ca negociaza cu conducerea gruparii Otelul Galati pentru transferul mijlocasului Janos Szekely la formatia ardeleana.

"Nu am semnat cu Szekely, dar este adevarat ca am negociat cu Otelul. Inca nu s-a finalizat nimic, vom vedea. Nu vreau sa discut despre calitatile lui Szekely pana nu se rezolva transferul", a spus Muresan.

Delegatiile cluburilor CFR Cluj si Otelul Galati sunt cazate in acelasi hotel in Antalya (Turcia), unde ambele formatii efectueaza stagii de pregatire in vederea celei de-a doua parti a sezonului competitional 2008/2009.

In aceasta iarna, Janos Szekely a mai fost in atentia cluburilor Dinamo si Rapid, insa negocierile au intrat in impas si jucatorul a inceput pregatirile tot cu Otelul. Janos Szekely a mai evoluat la Cluj-Napoca la rivala actualului lider al Ligii I, Universitatea, in perioada 2003-2006.