Charles Aznavour și-a declarat dragostea, în versuri, pentru Indila

De: Carmen Ulian / 25.11.2014, 17:00
Charles Aznavour și-a declarat dragostea, în versuri, pentru Indila
Cântărețul Charles Aznavour i-a dedicat artistei franceze Indila piesa ''Mon Fol Amour'' și a inclus interpretarea ei pe albumul său de tribut.

Ce onoare pentru INDILA! Anul 2014 s-a dovedit a fi de bun augur pentru cântăreață parisiana. Este cu siguranță artistă franceză a anului și, de ce nu, artistă care va cuceri definitiv inimile romanilor în cadrul celor două concerte pe care le va susține la Sala Palatului, duminică, 7 decembrie de la orele 16.00 și 19.00.

Vocea și timbrul sau vocal fenomenal au atras atenția celor mai valoroși artiști.

Legendarul CHARLES AZNAVOUR și-a lansat pe 24 noiembrie 2014, albumul tribut -” AZNAVOUR SĂ‚ JEUNESSE”, material discografic ce cuprinde melodiile sale de succes interpretate de artiștii noii generații a muzicii franceze, precum: Soprano, Black M, Amel Bent, Kendji Girac, Matt Houston și mulți alții.

INDILA face diferența pe acest album, căci vocea sa excepțională l-a inspirat pe Charles Aznavour, acesta compunându-i o piesă specială.” Mon fol amour” este titlul melodiei pe care Indila a acceptat onorată să o interpreteze în maniera sa divină, pe o linie melodică creată de soțul și producătorul sau muzical, cunoscut sub numele de DJ Skalp.

Colaborarea Indilei cu acest artist uriaș, supranumit” Sinatra francez”, vine într-un moment foarte interesant, și se potrivește ca o mănușă cu proiectele noastre pentru anul 2015. După mai bine de doi ani, de când am demarat negocierile, sperăm că în anul ce urmează să le putem oferi romanilor șansă de a asculta muzica excepțională a lui Charles Aznavour, într-un concert live la București. Suntem convinși că publicul din România va reacționa pozitiv la confirmarea unui astfel de eveniment.” – a declarat organizatorul concertului, Pepino Popescu.

Indila a apărut în lumina reflectoarelor la sfârșitul anului trecut, odată cu lansarea hitului” Derniere Dânse”, iar succesul înregistrat cu albumul” Mini Wolrd” i-a deschis calea spre universul celor mai importante nominalizări și premii din industria muzicală. Indila a fost numită” Cel mai bun artist francez” și a reprezentat Franța la MTV EMA 2014, având adversari de mare succes precum Enrique Iglesias sau One Direction.

Indila

După ce a obținut un triplu” Disc de Platină”, finalul lunii octombrie i-a adus Indilei o nouă surpriză:” Discul de Diamant” pentru cele peste 650.000 de exemplare vândute cu albumul” Mini World”. Acest trofeu reprezintă un veritabil triumf, în plină criză pe piața vânzărilor de discuri muzicale.

INDILA este așteptată de românii din toată țara cu entuziasm și nerăbdare, iar biletele pentru cele două concerte anunțate duminică, 7 decembrie la Sala Palatului de la orele 16.00 și 19.00, se apropie de epuizare. Atmosfera de la București va fi încălzită de una dintre cele mai bine cotate artiste ale momentului. În deschidere, Delia Matache va susține un recital special.

Biletele pentru concertul lunii decembrie sunt disponibile în rețeaua Vreau Bilet la stand-ul din Unirea Shopping Center etj.2, (D’Arte Foto) -Libraria Eminescu, la Sala Palatului și online pe www.eventim.ro și www.vreaubilet.ro.