Charles, câinele-leu, și-a făcut vecinii să sune la 911 (Video)

Apropo.ro / 10.01.2013, 12:30
Se numește Charles Monarhul și are vârsta de 3 ani. Locuiește în Norfolk, Virginia, și a reușit să-i sperie de moarte pe vecinii săi.

Charles este un câine cu gene de Labrador și pudel, în vârstă de 3 ani, ce a fost tuns de stăpânii săi precum un leu. Deși multă multe îl cunoaște, Charles a speriat, cu prezența lui, câțiva cetățeni care nu au ezitat să sune la Poliție pentru a semnala prezența unui pui de leu pe străzi.

Charles

Polițiștii au verificat și la grădina zoologică din Virginia dacă toate lucrurile sunt în regulă și dacă cineva a observat absența leului. Nici vorbă de așa ceva! Toate animalele erau la locul lor.

Și-a tuns câinele ca un leu și oamenii au sunat la poliție de pe tare.ro

Proprietarul animalului, un om de afaceri local, spune că acest lucru se întâmplă deseori, ceilalți sărind de pe scaune, la propriu, atunci când iese cu Charles la plimbare.

Charles the Monarch, câinele-leu, este mascota echipei de fotbal de la Universitatea Old Dominion din oraș, socializează pe Facebook, Twitter, etc, și este extrem de prietenos cu cei din jur.

Charles

De ce și-a tuns proprietarul câinele așa, nu se știe cu exactitate, poate să fi fost de amuzament și tocmai pentru a-l transforma într-o vedetă locală.