Charli XCX urcă pe scenă cu Katy Perry şi lansează şi un nou album

De: Nicoleta Nicolae / 28.09.2014, 05:00
Charli XCX urcă pe scenă cu Katy Perry şi lansează şi un nou album
Nominalizată de EMA la categoria “Best New Artist”, Charli XCX este pe val, iar viitorul sună din ce în ce mai bine pentru artista în vârstă de doar 22 de ani!

Charli XCX a anunţat data lansării albumului “Sucker” care va putea intra în playlist-urile publicului din lumea întreagă începând cu 26 ianuarie 2015.

Publicul american va avea acces la noul album încă de anul acesta,  din 16 decembrie. Până atunci, pe 12 octombrie, vom putea asculta primul extras pe single “Break the rules” pe contul de SoundCloud al artistei: https://soundcloud.com/charlixcx/charli-xcx-break-the-rules/s-9KWS0

Charli XCX s-a remarcat cu hitul “Boom Clap” care i-a adus şi o nominalizare pentru “Best Push” la EMA, pe lângă cea de “Best New Artist”.

De asemenea, piesă se menţine pe primul loc  pentru a treia săptămână la rând în American Top 40, iar single-ul a câştigat deja un disc de platină în SUA. Mai mult decât atât, artistă a fost aleasă de Katy Perry pentru a o însoţi în turneul European care va avea loc în februarie.