Charlie Sheen are interzis accesul în hotelul Plaza din New York și a ajuns să locuiască cu părinții

De: Andra Voiculescu / 08.01.2021, 19:55
Charlie Sheen are interzis accesul în hotelul Plaza din New York și a ajuns să locuiască cu părinții

Charlie Sheen are o listă incredibilă de roluri de succes, dar cel mai cunoscut este pentru rolul său din serialul TV Doi bărbați și jumătate. La fel ca multe alte vedete din industrie, Sheen – care devenise unul dintre cei mai bine plătiți actori din industrie – a abuzat de droguri și alcool, iar în 2015 a fost diagnosticat cu HIV.

Sheen este cunoscut pentru numeroasele sale roluri fermecătoare iar în viața reală nu era departe de personajele sale. Acesta a fost implicat în relații cu mai multe femei la un moment dat, în ciuda chiar căsătoriei sale cu Denise Richards.

Richards povestește că nu a fost întotdeauna băiatul rău așa cum este cunoscut astăzi. Într-un interviu dat US Weekly, Richards a explicat: „Charlie, când m-am căsătorit cu el, nu era un băiat rău. A fost sobru aproape patru ani. Era o persoană foarte diferită. Stilul său de viață era foarte, foarte diferit.” Mai multe zvonuri despre infidelități, scandaluri și abuzuri au urmat acelui interviu, iar relația lor s-a terminat.

În 2010, la doar două luni după de fusese internat pentru dezintoxicare, Charlie Sheen, care se afla însoțit de fosta soție Denise Richards și cele două fiice ale acestora, a povocat un scandal în hotelul Plaza din New York, iar securitatea hotelului a chemat poliția după ce o femeie a sunat la recepția faimosului Eloise Suite.

New York Post a raportat atunci că forțele de ordine l-au găsit pe Sheen dezbrăcat și drogat, cu fosta soție speriată și copiii săi în camera de alături. Când polițiștii au intrat în cameră, au găsit o femeie care se ascundea într-un dulap. Aceasta era o vedetă de film pentru adulți, Capri Anderson, care mai târziu a declarat pentru ABC News că, în timp ce a fost acolo de bună voie la început, lucrurile au început să meargă prost atunci când Charlie a început să arunce cu lucruri.

Pagubele au fost de aproximativ 7.000 de dolari și au dus la interzicerea lui pe viață în hotel.

Deşi este considerat ca fiind o celebritate la Hollywood, Charlie Sheen – în vârstă de 55 de ani – este acum falit, iar la un moment dat, când a plecat din faimosul Mulholland Estates, acesta s-a mutat împreună cu părinţii săi (Martin Sheen și Janet Sheen în vârstă de 80 de ani și repectiv 76 de ani).

Sheen are cinci urmaşi: Cassandra Jade Estevez, 36 de ani, Sam Sheen, 16 ani, Lola Rose Sheen, 15 ani, și gemenii Bob Sheen, 11 ani şi Max Sheen, 11 ani.

Sursa foto: Profimedia Images

Citește și:

Pe drumul cel bun! Charlie Sheen, tratament nou împotriva HIV: „Merit mai mult!

Charlie Sheen era şantajat de prostituate: „De azi înainte, nu mă vă mai ameninţa nimeni! Da, am HIV”