Charlie Sheen, atacat de fani cu sticle!

Apropo.ro / 16.08.2011, 11:37
Charlie Sheen, atacat de fani cu sticle!
"Ma simt ca si cum m-as fi intors in Detroit", a spus Sheen, amintindu-si de incident.

Charlie Sheen are din ce in ce mai putini fani.

Dupa ce a fost injurat de mai multe ori in turneul sau de stand-up, care s-a dovedit a fi dezastruos, de aceasta data, el a vrut sa distreze un grup de fani rapperi ce fac parte din gruparea The Insane Clown Posse.

In timp ce actorul era super incantat si entuziasmat ca se afla acolo, se pare ca audienta nu i-a impartasit sentimentul si a inceput sa arunce cu sticle si alte obiecte in el.

„Ma simt ca si cum m-as fi intors in Detroit”, a spus Sheen, amintindu-si de numarul nereusit pe care l-a sustinut, in aprilie, in orasul mentionat .

Charlie Sheen

Charlie Sheen

Actorul trece printr-o perioada foarte tulbure.

Recent, vaduva lui Kurt Cobain, Courtney Love , a dezvaluit ca s-a drogat pentru prima data cu heroina la o petrecere organizata de actorul Charlie Sheen, un veteran consumator de droguri.

„Intr-o seara, iubitul meu de atunci, care lucra pentru Ben Stiller, m-a dus la o petrecere organizata in casa lui Charlie Sheen din Malibu. Erau acolo Tom Cruise, Madonna si prietena mea Jennifer Finch, care era in formatia L7. La un moment dat, Jennifer m-a convins sa iau o doza. Si atunci a inceput drama mea legata de heroina”, a declarat Love.