Charlie Sheen în Playboy: “Nu spun că nu voi mai ieşi niciodată cu o prostituată!”

Apropo.ro / 11.09.2012, 13:21
Charlie Sheen în Playboy: “Nu spun că nu voi mai ieşi niciodată cu o prostituată!”
Actorul Charlie Sheen nu are nevoie de foarte multe prezentări. La începutul anului 2011 Sheen era unul dintre cei mai bine plătiţi actori de televiziune, cu un câştig de 40 de milioane de dolari pe an, pentru rolul din sitcom-ul "Doi bărbaţi şi jumătate".

Apoi, peste noapte, a luat-o pe arătură. Serialul a fost întrerupt la sfârşitul lunii ianuarie, după ce Sheen a intrat în atenţia opiniei publice cu problemele sale legate de dependenţa de droguri, aventurile cu starlete porno, distrugerile din camerele de hotel etc., iar în următoarele luni a început să susţină interviuri din ce în ce mai controversate la televiziune şi radio.

Charlie SheenÎn Playboy, ediţia din septembrie, puteţi citi un interviu „scandalos” cu Sheen, în care actorul-problemă de la Hollywood vorbeşte despre necazurile în care a tot intrat în ultima vreme.

„Nu spun că nu voi mai ieşi niciodată cu o prostituată. O parte dintre ele nu pun suflet, iar o altă parte sunt extrem de… nutritive:), mărturiseşte actorul. (…)Problema cu prostituatele este că s-ar putea ca la un moment dat să-ţi placă cu adevărat de o astfel de femeie”.

Citeşte mai mult pe www.playboy.ro