Charlie Sheen pierde, din nou, în fața miliardarului Ashton Kutcher

Apropo.ro / 19.10.2012, 12:00
Charlie Sheen pierde, din nou, în fața miliardarului Ashton Kutcher
Revista Forbes scrie despre actorul american Ashton Kutcher că deține primul loc în topul celor mai bine plătiți actori de televiziune, în 2012. El "i-a suflat locul" lui Charlie Sheen.

Ashton Kutcher, actorul din serialul „Doi bărbați și jumătate” a reușit să ajungă pe prima poziție a topului celor mai bine plătiți actori de televiziune în 2012 cu încasări de 24 de milioane de dolari.

Revista Forbes estimează că Ashton a câștigat 24 de milioane de dolari între mai 2011 și mai 2012. El a reușit să îl detroneze pe Charlie Sheen, cel care deținea actualul rol al lui Ashton în serial, dar și primul loc în top cu 40 de milioane de dolari.

Pe lângă cei 24 de milioane de dolari, Ashton mai câștigă din investițiile active în Skype, Spotify și Airbnb spre 1 miliard de dolari.

Locul doi în clasamentul întocmit de Forbes se află Hugh Laurie „Dr. House” și Ray Romano, cu venituri de 18 milioane de dolari fiecare.

Cei doi sunt urmați de Alec Baldwin și Mark Harmon, cu un câștig de 15 milioane de dolari fiecare.

În top mai sunt menționați Tim Allen – 14 milioane de dolari, Jon Cryer – 13 milioane de dolari, Patrick Dempsey – 12 milioane de dolari, Jim Parsons – 8 milioane de dolari.