Charlie Sheen vrea să renunțe la actorie

Apropo.ro / 19.06.2012, 17:00
Charlie Sheen vrea să renunțe la actorie
Charlie Sheen se gândește să renunțe la actorie, după filmările la "Anger Management" - cel mai recent proiect al său.

Actorul Charlie Sheen, 46 de ani, are în plan să „se pensioneze” ca actor, după ce termină filmările la „Anger Management”, la care lucrează în prezent.

Actorul din „Doi bărbați și jumătate” spune că vrea o viață alături de familie și timpul să îl dedice celor dragi.

„După ce termin filmările voi face tot ce imi trece prin cap, și doar pentru mine. Mă apuc de fotbal și mă voi duce în toate parcurile de distracție alături de familie. Anger Management este ultimul meu proiect cinematografic”, spune actorul.

Charlie are o carieră actoricească de 30 de ani. I se pare o eternitate, motiv pentru care vrea acum să facă și alte lucruri în viață, dar care să nu mai aibă legătură cu meseria sa.

„La un moment dat obosești să stai în pielea altcuiva, să spui vorbele altcuiva sau să stai în spațiul altcuiva”, a mai adăugat Sheen.

Charlie Sheen este tatăl a cinci copii: trei fete și doi băieți, aceștia din urmă fiind gemeni. Nici unul nu locuiește cu tatăl lor.

Charlie Sheen a fost concediat din „Doi bărbați și jumătate” în 2010, fiind înlocuit de Ashton Kutcher. Deși ambele părți au avut de pierdut de pe urma concedierii sale, lucrurile doar așa au putut să meargă înainte.