Charlie Talisman

Apropo.ro / 03.12.2007, 00:00
Charlie Talisman
Cînd Charlie avea 10 ani, a refuzat să sărute o fetiţă, în timpul unui joc de copii. Charlie are acum 35 de ani, o carieră, dar nu-şi găseşte o soţie. Nu că n-ar avea cuceriri, dar, în afara unei relaţii scurte, nimic. Ba mai mult, se află că, după ”repriza” cu el, îţi găseşti imediat perechea!
Reputaţia de ”talisman” face repede turul oraşului şi toate femeile rămase nemăritate îi cad în braţe în speranţa că după o noapte cu Charlie îşi vor găsi ursitul. Poate să aibă toate femeile pe care şi le-a dorit vreodată, dar în nici un caz nu poate descoperi dragos­tea. Pînă în ziua cînd face cuno­ştinţă cu drăguţa Cam. Specialistă în pinguini, Cam nu e deloc de gheaţă. Dar, pentru a putea trăi o adevărată poveste de dragoste, Charlie trebuie să iasă rapid de sub blestemul care-l urmăreşte, înainte ca fata visu­rilor sale să se mărite cu primul pe care-l cunoaşte după el…
 
Premiera 7 decembrie
TO: Good Luck Chuck. Producţie SUA, 2007.
R: Mark Helfrich. Cu: Dane Cook, Jessica Alba, Dan Fogler, Ellia English, Sasha Pieterse, Lonny Ross, Chelan Simmons, Connor Price, Mackenzie Mowat.
Distribuit de InterComFilm Distribution