Charlize Theron ar juca într-o variantă gay a filmului „Die Hard”

De: Loredana Toma / 24.02.2021, 17:30
Charlize Theron ar juca într-o variantă gay a filmului

Actrița Charlize Theron spune că ar fi interesată să interpreteze rolul unei lesbiene într-o adaptare a superproducției “Die Hard” (1988), în care personajul principal să fie într-o misiune periculoasă pentru a-și salva soția.

Charlize Theron: “Contați pe mine pentru un astfel de rol”

Actrița în vârstă de 45 de ani a răspuns astfel unui fan de pe platforma de socializare online Twitter. Starul a reluat ideea într-un interviu pentru publicația Vanity Fair și a explicat că “i se pare o idee genială”. Faptul că ar fi vorba despre două femei o face foarte interesată și ar accepta rolul pe loc într-o nouă adaptare a filmului care a fost nominalizat la patru premii Oscar.

Între timp, Charlize Theron și-a confirmat prezența în producția Netflix “The School for Good and Evil”, în regia lui Paul Feig, în care ea și Kerry Washington vor spune povești adaptate după romanul cu același titlu al lui Soman Chainani.

Anunțul despre Theron care va juca în filmul “The School for Good and Evil” a fost făcut chiar de Feig printr-un mesaj pe Twitter: ”Acum știu la ce școală voi merge! Super încântat să le anunț pe Charlize Theron și pe Kerry Washington pentru filmul ‘The School for Good and Evil’! Toată lumea să fie gata de școală!”.

Școlile personajelor de basm precum Cenușăreasa și Albă ca Zăpada

Charlize – care a primit un Oscar pentru partitura din filmul „Monstru/ Monster” (2004), de Patty Jenkins – și Kerry vor interpreta rolurile Lady Lesso, respectiv profesoara Dovey, iar din distribuție mai fac parte actrițele Sofia Wylie și Sophia Anne Caruso.

“The School for Good and Evil” spune povestea a două prietene foarte bune, Sophie (Caruso) și Agatha (Wylie), care urmează să se înscrie în școli în care au învățat personaje celebre de basm. Sophie se înscrie la Școala Binelui, unde au învățat Cenușăreasa și  Albă ca Zăpada, pe când Agatha știe bine că i se potrivește Școala Răului. În cele din urmă, situația se schimbă și cele două fete ajung să afle cine sunt cu adevărat.

CITEȘTE ȘI: Charlize Theron, strălucitoare pe covorul roşu  

Charlize Theron i-a furat rolul lui Brad Pitt într-un film

Foto: Profimedia Images