Charlize Theron dezvaluie prea mult in Vogue (Poze)

Apropo.ro / 14.08.2009, 18:02
A aratat vreodata actrita Charlize Theron rau? Cel mai probabil in anumite roluri din filme, dar in realitate... nu.

A aratat vreodata actrita Charlize Theron rau? Cel mai probabil in anumite roluri din filme, dar in realitate, nu.

Charlize va fi prezenta pe coperta revistei Vogue din luna septembrie, unde arata fabulos.

Pe langa fotografiile realizate, actrita vorbeste si despre relatia ei de lunga durata cu Stuart si legatura ei cu drogurile, mai precis cu cocaina.

"Am impresia ca mereu am vorbit mai mult decat era necesar, am dezvaluit prea multe despre mine", spune actrita in interviu, insa fara o urma de regret.

In legatura cu iubirea ei, Stuart Townsend, ea afirma: "Suntem impreuna de aproape noua ani, asa ca am realizat ca vom parcurge acest drum (al vietii) impreuna".

charlize

Despre cocaina

"Prietenii imi spun ca cocaina te face un fel de superom si ca vei vorbi despre orice, fara sa ascunzi ceva. Apoi, dupa ce iti revii, incepi sa ai o senzatie de vina. Eu aceasta senzatie de vina chiar si fara sa o consum", adauga Theron.

Charlize vorbeste despre rolurile de femeie puternica pe care le interpreteaza

"Nu iti pot spune despre acel lucru, dar stiu cum ma simt eu cand trebuie sa ma confrunt cu propiile slabiciuni. Eu ador sa imi analizez slabiciunile. Slabiciunile mele sunt mult mai interesante pentru mine decat atuurile".

Charlize Theron este actrita americana originara din Africa de Sud. Theron vorbeste cursiv afrikaans, limba sa materna, printre altele pe care le cunoaste.

GALERIE FOTO

charlize