Charlize Theron s-a ranit pe platoul de filmare

Apropo.ro / 01.09.2004, 10:48
Charlize Theron s-a ranit pe platoul de filmare
Actrița sud-africana Charlize Theron, deținatoare a unui premiu Oscar, s-a ranit, în Germania, în timpul turnarii unui film științifico-fantastic, transmite AFP, citînd un purtator de cuvînt al studiourilor Paramount Pictures. "Pot sa confirm ca a fost ranita

Actrița sud-africana Charlize Theron, deținatoare a unui premiu Oscar, s-a ranit, în Germania, în timpul turnarii unui film științifico-fantastic, transmite AFP, citînd un purtator de cuvînt al studiourilor Paramount Pictures.

„Pot sa confirm ca a fost ranita în timp ce juca un rol foarte solicitant din punct de vedere fizic”, a declarat purtatorul de cuvînt, Jeanmarie Carrasco.

Acesta nu a precizat cum anume s-a ranit Theron, dar a spus ca actrița își face singura multe dintre cascadorii. Filmarile vor fi întrerupte timp de cîteva saptamîni, pîna cînd vedeta se va însanatoși.

Theron lucra la filmul de acțiune „Aeon Flux”, regizat de Peter Chung, inspirat dintr-un serial de televiziune difuzat de MTV.

Din distribuție mai fac parte Marton Csokas, Jonny Lee Miller, Sophie Okonedo, Amelia Warner, Caroline Chikezie și Frances McDormand. Lansarea acestui film este prevazuta pentru anul 2005.

Charlize Theron, în vîrsta de 29 de ani, a cîștigat premiul Oscar pentru cea mai buna actrița anul acesta, pentru rolul din „Moster”. .

Mediafax

Tags: