Charlize Theron și Sean Penn formează un cuplu

De: Gabriela Voicu / 13.01.2014, 15:00
Charlize Theron și Sean Penn formează un cuplu
Actorii Charlize Theron și Sean Penn au apărut pentru prima dată împreună în public de când sunt împreună, la o gală de caritate din Los Angeles.

Actorii Charlize Theron (38 de ani) și Sean Penn (53 de ani) au apărut pentru prima dată împreună în public de când sunt împreună, la o gală de caritate organizată sâmbătă seară în Los Angeles.

Horoscop 2014 – Vezi ce prevăd astrele pentru zodia ta în 2014!

Presa americană scrie și că actrița sud-africană a reușit să îl convingă pe Sean Penn să renunțe la colecția sa cu 65 de arme de foc.

Charlize Theron și Sean Penn

După ce au fost fotografiați de curând în timpul unei vacanțe petrecute în Hawaii, Charlize Theron și Sean Penn au apărut pentru prima dată împreună în public la gala „Help Haiti Home”, un eveniment organizat de fundația înființată de Seann Penn.

Deși ei au venit separat la eveniment, au stat apoi împreună la aceeași masă și au avut numeroase manifestări de afecțiune unul pentru celălalt pe durata galei în cadrul căreia s-au strâns peste 6 milioane de dolari în beneficiul persoanelor fără adăpost din Haiti, prin intermediul unei licitații.