Cheeky Gabriela si noul ei iubit, primul Valentine’s Day impreuna! (poze)

Apropo.ro / 16.02.2009, 11:33
Vezi cum au petrecut Cheeky Gabriela si noul ei iubit prima sarbatoare a indragostitilor.

"Happy Hour" prezinta in exclusivitate, in editiile de luni si marti, 16 si 17 februarie, cum au petrecut Cheeky Gabriela si noul ei iubit prima sarbatoare a indragostitilor de cand formeaza un cuplu.

De Valentine’s Day, Gabriela Irimia si Nicholas Zapolski au avut parte de un weekend de vis la Brasov si au acceptat sa vorbeasca in exclusivitate pentru o emisiune de televiziune despre relatia lor.

Un reporter al show-ului de la Pro Tv i-a insotit pe cei doi la munte si a aflat cum au ales acestia sa sarbatoreasca Ziua Indragostitilor: cu plimbari romantice prin zapada, sarutari patimase, intreceri pe snowboard, vizite la patinoar sau la jacuzzi si, bineinteles, cu o cina in doi atent pregatita.

NU RATA GALERIA FOTO!

Gabriela Irimia si Nicholas Zapolski

Telespectatorii vor putea afla luni seara la "Happy Hour" cum a inceput povestea de iubire a Gabrielei cu Nicholas, un tanar om de afaceri din Manchester pe care aceasta l-a cunoscut in timpul unei vacante in Spania, care sunt planurile lor de viitor, dar si ce declaratii de dragoste si-au facut in noaptea de Valentine’s.

Gabriela Irimia si Nicholas Zapolski

Tot in editia de luni, Maruta se intalneste la "Happy Hour" si cu Vonda Shepard.

Cunoscuta cantareata a carei voce semneaza coloana sonora a serialului "Ally McBeal" se afla in Romania pentru a sustine un concert la Sala Palatului, pe 18 februarie, in cadrul turneului european de promovare a noului sau album, intitulat "From the Sun".

Artista va vorbi despre cel mai recent proiect al sau si ii va povesti lui Maruta cum si-a inceput cariera muzicala, dar si cum i-a schimbat viata serialul "Ally McBeal".

Vonda Shepard a dezvaluit pentru Showbiz.ro ca cel mai mare vis al ei e sa-si impuna definitiv stilul soul o data cu noul album.

Diva a povestit cum se impaca viata de familie cu turneele prin intreaga lume si de ce nu s-ar intoarce la ritmul nebunesc de munca din perioada Ally McBeal.

Vonda Shepard

Foto: Cosmin Bararu

VEZI AICI INTERVIUL CU VONDA SHEPARD!

Revenim cu poze de la conferinta de presa!