Cheeky Girls, alergate cu nuiaua la “Serviţi, vă rog!”

Apropo.ro / 28.08.2012, 08:00
Cheeky Girls, alergate cu nuiaua  la “Serviţi, vă rog!”
Edi Stancu, Bogdan Boantă şi surorile Cheeky Girls sunt vedetele care fac circ la “Serviţi, vă rog!” azi si mâine, de la ora 20.30 la ProTV şi în avans pe voyo.ro Veniţi cu gânduri mari de a-l impresiona pe Nea Mărin, cei patru nu scapă însă de pedepse şi tot felul de peripeţii.

Cheeky GirlsHrănitul animalelor de la circ este o probă de foc pentru toate vedetele. Bogdan, Edi şi cele două gemene nu au scăpat nici ei. Gabriela a avut ceva de furcă cu pinguinii care o ciupeau de picioare în momentul în care încerca să le dea de mâncare, iar Bogdan Boantă a avut mari emoţii când a aruncat peşte pelicanilor, fiind înconjurat de ciocuri înfometate din toate părţile.

Edi StancuPentru Edi lucrurile au stat ceva mai simplu şi asta pentru că coregraful de la „Dansez pentru tine” a împărţit practic pâinea cu hipopotamul Emilio. Ba mai mult, a încercat să-l obişnuiască pe acesta cu obiceiurile sănătoase şi şi-a folosit propria periuţă de dinţi pentru a-i curăţa dantura.

Bogdan BoantaOricât de mult s-au străduit, surorile Cheeky nu au intrat pe deplin în graţiile lui Nea Mărin, care într-un moment de nemulţumire a început să alerge după ele cu o nuia. Povestea nu se opreşte doar la alergat pentru că a şi reuşit să le atingă destul de tare cu nuiaua. Care au fost urmările, telespectatorii ProTV vor vedea în această seară, dar şI mâine, de la ora 20.30 şi în avans pe voyo.ro.