Chef Bontea a fost surprins de foştii concurenţi de ziua sa de naştere

De: Cristiana Trifu / 06.03.2018, 11:41
Chef Bontea a fost surprins de foştii concurenţi de ziua sa de naştere
Chef Sorin Bontea a fost sărbătorit de echipa emisiunii ,,Chefi la cuţite” chiar pe platoul de filmări, în timpul jurizărilor pe nevăzute ale sezonului cu numărul 5. Surprizele s-au ţinut lanţ, iar îndrăgitul jurat a avut parte de cadouri inedite.

Echipa nu a putut să treacă cu vederea acest eveniment, aşa că i-a pregătit mai multe momente speciale. Deşi era alături de colegii săi la masa de jurizare, chef Sorin nu s-a aşteptat ca din spatele uşilor să apară prietenii săi de pe platou cu un tort imens, personalizat. Prăjitura, special ornată pentru chef Sorin, a redat în arome dulci cea mai mare pasiune a sa, bucătăria. Mesajul de pe tort a fost chiar deviza echipei verzi, al cărui mentor a fost în sezonul 4, după un şir lung de battle-uri câştigate:  ,,La mulţi ani So…S-o ce?!”.

Pentru că juratul a fost alături de concurenţi în experienţa lor culinară şi ei s-au decis să-l sărbătorească pe cheful preferat aşa cum se cuvinte. Foşti candidaţi la titlul ,,Chefi la cuţite”, dar şi marele câştigător al sezonului 4, Andrei Olteanu, au fost în spatele unei alte surprize inedite. Sorin Bontea se aştepta ca în faţa mesei de jurizare să îşi facă apariţia un posibil nou concurent, dar a fost vizibil emoţionant când fosta sa echipă a intrat în platou cântându-i ,,La mulţi ani”. În aplauze şi urări, juratul nu a mai aşteptat şi s-a avântat să-i îmbrăţiseze pe fiecare în parte. Pe lângă tort, chef Sorin a primit şi cadouri inedite din partea foştilor concurenţi, iar băuturile tradiţionale, un borcan cu lămâi confiate, dar şi un iepure în mărime naturală sunt doar o parte dintre acestea.

Sezonul 5 ,,Chefi la cuţite” va începe primăvara aceasta pe Antena 1.