Chef Cătălin Scărlătescu a fost arestat. Abia acum s-a aflat!

De: Cristiana Trifu / 25.09.2018, 17:08
Chef Cătălin Scărlătescu a fost arestat. Abia acum s-a aflat!
Vestea momentului pentru fanii îndrăgitului chef Cătălin Scărlătescu! Juratul emisiunii „Chefi la cuţite” a făcut o dezvăluire la care nimeni nu s-ar fi aşteptat: a fost arestat într-o stare străină.

Întâmplarea a avut loc anul trecut, iar chef Scărlătescu a vorbit pentru prima oară despre cele două nopţi petrecute în camera de detenţie împreună cu prietenul său.

„Am fost arestat. Anul trecut am plecat cu Gogu, prietenul meu. Ne-am dus în Saint Martin​ şi ne-am luat bilet de avion şi nu am avut bilet de ieşire din Antigua şi la puşcărie. Două nopţi am stat la detenţie. Am stat la plaja după un grilaj, nu am putut să stăm în faţă, am stat în spate. Deci am poza cu faţa lui şi pe perna scrie: detention room (camera de detenţie). Este incredibil! Plecaţi din insula: da! Când? Nu ştiu. Atunci la puşcărie. Români, dacă vreodată în viaţă voastră mergeţi într-o insulă din Caraibe trebuie să aveţi bilet de intrare şi ieşire că altfel vă duceţi la puşcărie!”, a spus Cătălin Scărlătescu pentru Antena Stars.