Chef Cãtãlin Scãrlãtescu, marele câştigãtor al ediţiei speciale Chefi la cuţite – Titani la cuţite

De: Andra Voiculescu / 04.05.2020, 12:52
Chef Cãtãlin Scãrlãtescu, marele câştigãtor al ediţiei speciale Chefi la cuţite – Titani la cuţite

           După două ediţii spectaculoase, în care cei trei juraţi Chefi la cuţite, Sorin Bontea, Cãtãlin Scãrlãtescu şi Florin Dumitrescu au luptat din greu, alãturi de nouã chefi celebri din România, asearã, chef Scãrlãteascã şi-a adjudecat trofeul – propria statuie, în platoul emisiunii, pe întreaga duratã a celui de-al optulea sezon. Telespectatorii au urmãrit cu sufletul la gurã confruntarea celor trei chefi, cea de-a doua ediţie specialã Chefi la cuţite – Titani la cuţite impunându-se ca lider detaşat de audienţã, la nivelul tuturor categoriilor de public.

         Aşadar, conform Kantar Media, Antena 1 a fost cel mai urmărit post de televiziune la nivelul publicului din mediul comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 şi 49 de ani, şi a obţinut, pe perioada difuzării Chefi la cuţite – Titani la cuţite (20:23-23:00), o audienţă medie de 11.1 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 31.5%, faţã de urmãtorul clasat, Pro TV, ce înregistra atunci 7.2 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 20.5%. Şi în mediul urban, Chefi la cuţite – Titani la cuţite a fost prima opţiune a telespectatorilor, înregistrând 9 puncte de rating şi 20% cotã de piaţã. Poziţia secundã a fost ocupatã de Pro TV, care la nivelul aceluiaşi target şi în acelaşi interval orar înregistra 8.1 puncte de rating şi 18.1% cota de piaţã. Şi la nivelul întregii ţări, cei mai mulţi telespectatori au ales să urmărească prima ediţie Chefi la cuţite – Titani la cuţite, show ce a fost lider de audienţă cu o medie de 9.2 puncte de rating şi 19.8% cota de piaţă, în vreme ce Pro TV ocupa din nou poziţia secundã în clasament.

            În minutul de aur, înregistrat la 22:10, peste 2 milioane de telespectatori la nivel naţional urmãreau cu sufletul la gură confruntarea chefilor în noua competiţie. Antena 1 s-a impus ca lider detaşat de audienţã ieri, atât la nivelul Prime Time-ului, cât şi la nivelul întregii zile, la nivelul publicului din mediul comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 şi 49 de ani.

            Dupã o luptã foarte strânsã, Chef Sorin Bontea a pierdut asearã primul şansa de-a câştiga statuia de la Titani la cuţite, aşa că lupta finală s-a dat între Chef Cătălin Scărlătescu şi Chef Florin Dumitrescu. Pentru proba de street food de Paşte, bucătarii au avut la dispoziţie 75 de minute pentru gătit. Şi ca totul să fie şi mai complicat, echipele au gătit prin rotaţie: când s-a auzit alarma, după zece minute, a ieşit prima echipă şi a intrat cealaltă! Regula aceasta inedită de la Chefi la cuţite – Titani la cuţite a cam puse beţe în roate concurenţilor, dar toţi şi-au dat silinţa şi au încercat să pregătească reţete savuroase şi aspectuoase!

          Chiftea de miel cu baba ghanoush şi tabboulleh şi frăgăruie din carne de miel şi ananas (echipa lui Florin Dumitrescu), tacos din carne de miel cu chipsuri din cartofi dulci (echipa lui Sorin Bontea) şi platou de miel din souvlaki, bruschetă cu jumări din burtă de miel, tortilla cu muşchi de miel şi kebab de miel (echipa lui Cătălin Scărlătescu) sunt preparatele care au ajuns în faţa actorilor din serialul Sacrificiul de la Antena 1, pentru degustare. La final, chef Scãrlãtescu şi-a adjudecat trofeul şi a sãrbãtorit într-un mod autentic: mândru tare de statuia sa, pe care o va ţine la loc de cinste în sezonul 8 Chefi la cuţite, s-a răzbunat pe adversarii săi, spărgându-le statuile într-un mod de-a dreptul spectaculos!