Chef Florin Dumitrescu – cursuri de gătit pentru o vegetariană – FOTO

De: Alexandra Necsoiu / 19.07.2017, 14:54
Chef Florin Dumitrescu - cursuri de gătit pentru o vegetariană - FOTO
Alina-Sandra Cucu este marea câştigătoare a concursului „Chef-ul reţetelor”, ce s-a desfăşurat în aplicaţia „Chefi la cuţite”! Are 40 de ani, este de meserie antropolog şi momentan locuieşte la Berlin. Iubeşte să citească, să se plimbe şi mai ales să gătească! Alina a avut ocazia să participe la un curs de gătit oferit de Chef Florin Dumitrescu, premiu ce a fost pus la bătaie în aplicaţia „Chefi la cuţite”!

               Cu răbdare, Chef Florin Dumitrescu i-a explicat regulile de aur dintr-o bucătărie: cum se curăţă mai uşor legumele, cum se taie diferitele ingrediente, cum se filetează un peşte şi cum se pregăteşte carnea, dar şi care sunt cuţitele şi ustensilele pe care trebuie să le aibă un bucătar priceput. “Aplicatia “Chefi la cutite” e interesanta atat pentru cei care participa la concurs pentru a castiga un curs de gatit cu mine, cat si pentru mine. In fiecare sezon intalnesc persoane interesate sa invete sa gateasca pentru varii motive. Ieri a fost chiar o provocare, deorece castigatoarea aplicatiei, Alina, fiind vegetariana, a trebuit sa modific putin pasii cursului care presupunea foarte multe taieturi si feluri de a gati carnea si m-am concentrat mai mult pe a-i arata cum sa dea gust mancaririlor pe baza de legume si peste”, a declarat chef Florin Dumitrescu. „Peste câteva zile îmi voi chema prietenii în vizită şi am să le gătesc tot ce am învăţat aici. Am învăţat foarte multe lucruri. Iar Chef Florin Dumitrescu este o persoană foarte de treabă, chiar mi-a plăcut mult de el. Abia aştept să mă uit la sezonul patru al emisiunii”, a declarat Alina, marea câştigătoare.

        Sezonul 4 al super show-ului “Chefi la cuţite” este în plină filmare. Începând din această toamnă o nouă serie de pasionaţi ai gastronomiei se vor putea înscrie în aplicaţie, urmând să câştige un curs de gătit oferit de Chef Florin Dumitrescu.