Chef Florin Dumitrescu îşi dă afară din bucătărie 2concurenţi, în timpul probei

De: Alexandra Necsoiu / 24.04.2017, 12:08
Chef Florin Dumitrescu îşi dă afară din bucătărie 2concurenţi, în timpul probei
Luni şi marţi, de la 20.30, Antena 1 difuzează ultimele două confruntări înainte de semifinala şi finala „Chefi la cuţite”. Presiunea este tot mai mare, iar concurenţii încep să înţeleagă că va exista un singur câştigător, astfel că strategiile individuale încep să-şi spună cuvântul. Seara aduce mult neprevăzut, mai ales că proba de luni, 24 aprilie, nu e deloc uşoară: cele trei echipe trebuie să tragă la sorţi meniul, dintre platou de degustare pentru botez, pentru petrecerea burlacilor şi pentru nunta de aur. Iar cei care sosesc la degustare sunt oameni trecuţi pe la acest gen de evenimente: nea Mărin, Liviu Vârciu şi trupa The Humans de la emisiunea „Zaza Sing”.

 Tensiunea din bucătărie şi dorinţa fiecărui concurent de a nu fi eliminat şi de a ajunge cât mai departe în concurs îşi vor spune cuvântul. Rămas cu patru oameni, chef Dumitrescu va uimi pe toată lumea când va alege să dea afară din bucătărie, pe timpul probei, pe doi dintre ei, după ce are un schimb de replici dur cu aceştia. Cheful va mărturisi că dacă nu poate avea încredere în oamenii lui şi în dorinţa lui de a merge mai departe ca o echipă, preferă să rămână singur în bucătărie. Cum îl va afecta această decizie şi despre ce concurenţi din echipa portocalie este vorba, telespectatorii află luni de la 20.30 la „Chefi la cuţite”.

            Şi pentru chef Bontea este tot mai greu, mai ales că a rămas cu trei oameni în echipă, dar volumul de muncă este la fel ca la celelalte două trupe de bucătari. Aşa că simpaticul chef va fi protagonistul unui moment extrem de amuzant: va încerca să pună indicii care fac trimitere clară la echipa verde pe scaunele invitaţilor la jurizare, dar va fi descoperit de Gina, care îi avertizează pe ceilalţi doi chefi. Cum se termină povestea şi ce are de spus chef Bontea rămâne însă de văzut luni de la 20.30. Iar chef Scărlătescu pare că nu se mai poate face înţeles de oamenii săi, care aproape că-şi pierd minţile din cauza presiunii din concurs. Ce echipă va câştiga proba, dar şi cine va fi eliminat, telespectatorii Antena 1 află luni, într-o nouă ediţie „Chefi la cuţite”.