Chef Florin Dumitrescu îşi înfruntă fobiile la „Chefi la cuţite” – FOTO

De: Cătălina Matei / 06.02.2017, 10:31
Chef Florin Dumitrescu îşi înfruntă fobiile la „Chefi la cuţite” - FOTO
Filmările pentru cel de-al treilea sezon al emisiunii „Chefi la cuţite” sunt în plină desfăşurare şi de la o zi la alta concurenţii vin cu noi surprize pentru chefi. Faza jurizării pe nevăzute este cea care le rezervă juraţilor cele mai mari provocări, mai ales că niciodată nu ştiu ce fel de preparate se ascund în farfurie şi nici cine le-a gătit.

 Şi se pare că acest sezon este cel în care chef Dumitrescu e cel care s-a luptat cel mai mult cu fobia sa pentru insecte. Juratul povesteşte că de data aceasta a găsit în farfurie atât de multe „ciudăţenii”, încât la un moment dat a crezut că totul e făcut intenţionat de concurenţii care au aflat despre fobia sa: insecte care mai de care mai ciudate l-au făcut pe Florin să sară la propriu de pe scaunul de jurat şi să fugă din platou, terifiat de moarte.

„Fobia mea pentru insecte a fost exploatată la maximum”, mărturiseşte Florin, „şi nu de puţine ori am fost atât de şocat încât am fugit din platou şi am lăsat-o pe Gina în locul meu. Dacă sezonul trecut am fost provocat să gust din lăcuste, de data asta concurenţii au prins curaj şi, pe lângă preparate exotice din carne de cangur sau crocodil, ne-au delectat şi cu nişte insecte fioroase, gândaci, lăcuste, larve… Nu vreţi să ştiţi! Reacţia mea pe care o veţi vedea în emisiune spune totul. Iar eu mai adaug doar atât: au existat două preparate din care nu am putut efectiv să gust”, mărturiseşte chef Dumitrescu.

La rândul lui, chef Bontea povesteşte amuzat că au profitat la maximum de această fobie a lui Florin. Împreună cu chef Scărlătescu, acesta a avut grijă să îi facă şi câteva farse: „Am glumit mult pe seama lui Florin şi a fricii lui în faţa insectelor. Pe lângă faptul că am avut surpriza să le găsim în farfurie, la un moment dat eu şi Cătă am adus nişte gândaci de plastic cu care l-am speriat. Am râs mult”, spune Sorin. Iar Cătălin adugă: „El e mai mic şi trebuia să ne amuzăm un pic pe seama lui. Dacă la mine se fac miştouri pe seama clătitelor sau a scorţişoarei, la el e cu insecte. Şi sezonul ăsta am avut, slavă Domnului, toate „scolopenderele” posibile.” 

            „Chefi la cuţite” revine la Antena 1 din 13 februarie, în fiecare luni şi marţi, de la 20.30.