Chef Florin Dumitrescu l-a pierdut pe Lăcustă la „Chefi la cuţite”

De: Cătălina Matei / 19.10.2016, 13:42
Chef Florin Dumitrescu l-a pierdut pe Lăcustă la „Chefi la cuţite”
„Te vedeam în finală!” Asta i-a spus marţi seară chef Florin Dumitrescu lui Lucian Bostan, zis şi Lăcustă, când acesta a părăsit competiţia culinară de la Antena 1.

Deşi era un om de bază în echipa gri, la duel acesta nu a reuşit să se ridice la aşteptările chefilor, care au jurizat pe nevăzute şi au decis că farfuria lui este cea care trebuie eliminată. Emisiunea „Chefi la cuţite” a fost şi marţi seară lider de piaţă, cu aproape 2 milioane de telespectatori la nivelul ţării, în minutul 21.41, care urmăreau confruntările culinare ale celor trei echipe. Show-ul a condus topul audienţelor în intervalul său de difuzare (20.30-23.11), cu o audienţă medie pe publicul comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani de 11,2 puncte de rating şi 27,8 % cota de piaţă, fiind urmat de Pro Tv cu 9,7 puncte de rating şi 24 de procente din cota de piaţă. La oraşe, Antena 1 a fost lider cu o medie de 8,8 puncte de rating şi 18,7 % cota de piaţă, pe locul secund clasându-se Pro Tv cu o medie de 8,2 puncte de rating şi 17,4 % cota de piaţă. În minutul de maximă audienţă atins la 22.43 pe publicul comercial, „Chefi la cuţite” obţinea un vârf de 14,7 puncte de rating şi 37,5 % cota de piaţă, mai mult decât dublu faţă de următorul clasat, Pro Tv, care avea 6,4 puncte de rating şi 16,4 % cota de piaţă.

Seara de marţi a adus bucurie fără margini în echipa roşie condusă de chef Bontea, care a obţinut din partea sportivilor campioni invitaţi la jurizare nu mai puţin de 9 farfurii. Echipa roşie a condus astfel detaşat clasamentul celei de-a doua confruntări, astfel că a scăpat de duel şi şi-a trăit bucuria cu cel mai mare entuziasm. La polul opus, echipa gri condusă de chef Dumitrescu nu a primit nicio farfurie, iar duelul le-a adus şi o pierdere. Lăcustă, Lucian Bostan, a fost eliminat, iar echipa merge acum mai departe fără un om bun, de bază, pe care chef Florin îl vedea chiar în finală. „Erai una dintre opţiunile mele pentru finală”, i-a spus acesta trist la finalul serii. Nici pentru echipa neagră lucrurile nu merg bine. Deşi au scăpat de încă o eliminare, concurenţii lui chef Scărlătescu nu reuşesc să funcţioneze ca o echipă, nu se coordonează şi nu se ridică al aşteptările liderului lor. În plus, aceştia îl suspectează pe Alexandru Filip că le sabotează concursul. Ce alte întâmplări îi mai aşetaptă pe aceştia, telespectatorii Antena 1 află săptămâna viitoare, luni şi marţi de la 20.30, la „Chefi la cuţite”.