Chef Florin Dumitrescu s-a pus pe slăbit. Ce dietă urmează? – FOTO

De: Alexandra Necsoiu / 10.08.2017, 11:52
Chef Florin Dumitrescu s-a pus pe slăbit. Ce dietă urmează? - FOTO
Chefii Bontea, Dumitrescu şi Scărlătescu au început filmările pentru cel de-al patrulea sezon „Chefi la cuţite” difuzate pe Antena 1. Din toamnă, miza noii ediţii se dublează în urma provocării lansate de Gina încă de sezonul trecut, de a pierde kilograme şi de a intra într-o formă fizică de invidiat.

Fiecare dintre cei trei simpatici bucătari a câştigat deja câte o dată competiţia din faţa camerelor de filmat, însă de data aceasta Cătălin Scărlătescu pare să aibă un avans considerabil în ceea ce priveşte lupta kilogramelor în plus, pentru că revine cu o apariţie spectaculoasă.

S-a aflat SECRETUL lui Cătălin Scărlătescu! Adevărul despre cum a slăbit “miraculos”

Colegii lui de platou nu se lasă mai prejos, iar cel care ia  în serios misiunea unui trup armonios este chef Florin Dumitrescu. Acesta a început de curând o dietă proprie, în care renunţă la tentaţiile culinare cu care este obişnuit în favoarea unui singur fel de mâncare, alternat la trei zile. Aşa se face că cel mai ambiţios dintre juraţi se supune unui tratament ,,la cuţite”, în care unicul aliment permis în primele zile a fost salata de varză. În continuare, se pare că orezul va câştiga teren, înlocuind atât delicioasele ouă benedict de la micul dejun, cât şi coastele de porc aromatizate în cele mai delicioase sosuri de la ora prânzului. Unde mai pui că desertul este ca şi inexistent, iar Florin Dumitrescu va trebui să îşi îndulcească zilele cu succesul indicat de acul cântarului. 

 ,, Eu am ales să urmez regimul acesta pentru a da jos câteva kilograme şi pentru a-mi demonstra că exista viaţă şi fără unt, cartofi prăjiţi, burgeri şi deserturi cu multă ciocolată!”, spune acesta, în timp ce le dezvăluie fanilor că în ciuda restricţiilor culinare, se simte mai bine ca oricând.