Chef Florin Dumitrescu va fi tată… de fată

Apropo.ro / 25.02.2013, 11:40
Chef Florin Dumitrescu va fi tată... de fată
Juratul de la MasterChef Florin Dumitrescu și iubita lui, Cristina, se pregătesc să devină părinții unei fetițe care se va naște în această vară.


Vremea apropo îți oferă mai multe informații despre vremea din orașul tău.

Chef Florin Dumitrescu se pregătește să devină tată. Iubita lui, Cristina, este însărcinată și va naște o fetiță în vara lui 2013.

Florin Dumitrescu și Cristina și-au dorit un copil, iar visul lor se împlinește acum. Chiar dacă nu cunosc toate detaliile creșterii unui bebe, sunt de părere că se poate învăța totul pe parcurs, căci nimeni nu s-a născut învățat.

Ne doream, dar nu ne gândeam să se întâmple atât de repede. Aveam multe planuri pentru anul acesta, iar sarcina Cristinei e un bonus neașteptat care ne bucură și mai mult. Cred că lucrurile care se întâmplă natural, fără să le forțezi sunt cele veritabile. Cineva acolo sus a hotărât că suntem pregătiți să devenim părinți și cred că avea dreptate„, spune Florin.

Dacă stai să gândești prea mult, ai senzația că niciodată nu ești pregătit, că niciodată nu e momentul. Cred că un copil e un miracol în viața unui cuplu stabil și nu face altceva decât să consolideze ideea de familie„, spune și Cristina.

Cristina si Florin Dumitrescu

Sunteți pregătiți să deveniți părinți?

Florin: E cineva pregătit să devină părinte? Nu cred că se naște cineva învățat. Cred că înveți totul pe drum, de la cum să îi schimbi scutecul, până la cum educi un copil. Sufletește, suntem pregătiți și abia așteptam momentul!

Cristina: Pentru o femeie, experiența sarcinii cu tot ce vine ea, frumos sau mai puțin plăcut, e o perioadă fascinantă. Nu m-am simțit niciodată atât de calmă, dar emoționată în același timp, atât de rău fizic, dar extrem de fericită, iar în momentele în care vezi prima imagine ecograf și simți primele mișcări, ai senzația că iei parte la ceva atât de splendid, încât nu poți să descrii în cuvinte.

Ce sfaturi ai primit și de la cine pentru când se va naște cea mică?

Cristina: Am primit multe sfaturi, de la toate prietenele mămici, de la sora mea, de la colegele lui Florin din echipa de producție MasterChef. Sunt sfaturi prețioase de care am să țin cont. Până la urmă, cred că toate au trecut prin panica primului plâns sau a primei zile cu colici sau febrî. Vreau să fiu pregătită.

Forin, tu ești pregătit să devii tată? Cum ți-a dat Cristina vestea cea mare?

Florin: Da, normal. Îmi doresc un copil de foarte mult timp. Mi-a dat vestea șocată, practic a fost un miracol și nu știa cum să reacționeze. Am liniștit-o, i-am spus să se calmeze pentru că totul va fi bine. Era emoționată, fericită și panicată în același timp. Eu eram calm și fericit!

Citește mai multe detalii despre interviul cu viitorii părinți Florin Dumitrescu și Cristina, pe ProtvMagazin.ro

Fotograf: Paul Diaconu

Make-up: Mirela Vescan

Hair: Cleopatra Ion

Stilist Ailin Ibraim